Ilk dogumunsa zor olur fakat ikinciyse pek zor olmaz bn ikinci dogumumu tek basima yaptim esim vardi ama oda cantayi hemsireye verene kadar durdu onra buyuk oglumla cikip gitti. Dogum hanenin onunde erkk olmasina izin vermiyorlar cunku.dogumumu yaptim yn odaya goturduler biraz uzandim kndimi toparlayinca yavs yavs giyindim sonra hasta bakici geliyor zaten kimsem yok cantamida alirmisiniz dedim aldilar bebegimide aldilar bni tekerlekli sandalye ile odaya cikardilar ordada bebegimi emzirdim giydirdim herseyiyle ilgilendim zorluklari var elbet mesela cok yorgun oluyorsun uyumak istiyorsun ama bn cesaret edip uyuyamadim hic agrin oluyor bebegin uyursa uzanabiliyorsun biri alip al emzir demiyor yavs yavs hersye bn kostum isitme testine doktor kontrolune dikisli halimle inan sanki dogum yapmamis gibi kosusturdum. Allaha sukur ikinci gun ciktik annem geldi evde yardimci oldu. Ilk dogumunsa inan ayaga kalkmakta zorlaniyorsun emzirmeyi bilmiyorsun bebegin surekli aglayan bebekse dinlenemiyorsun zorunlu bi durum yoksa mutlaka biri olsun derim