0 oy
1,074 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Silindi 

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Orayı satıp üstüne kredi çekip yeni ev alma şansınız yok mu 
tarafından
Bizim almamıza gerek yok kuzum kayınbabam alacak eşime hediye olarak 3 yıl içinde dediğini yapar kesinlikle
tarafından
O zaman evinizde oturun kira vermek yerine
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
Orayı kiraya verir. Ordan aldığım parayla kiraya çıkardım. Bide o kadar masraf yapmak yerine o şekilde evi kiralayan olurdu bence
tarafından
Kuzum kiracim var zaten dediğini yapmayı düşündük ev ev gezdik kışın ortasında fakat çok katılar mesela eve çivi çakılmayacak dediler
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Şuan aldgimiz  ev 40  senelik ev yasi  ama bem hiç istemedim bütçeeden dolayı  icindede  30 milyar masafr yaptik  amaaa evi  zaman gecince  yeni ev alicaz  nasip olursa  bende yeni evim olmasını  isterim  iicnde yeniledik amaaa yaşlı  bina oldgu ıicn istemiyorudum bütçede olmayınca mecbur aldik  ama eşim ileriye doğru broclar bitsin değdiririz diyor  bakem simdlik
tarafından
Allah seni gülmem geldi yaşlı bina deyince xhdnbdbd kuzum umarım Allah sanada banada ihtiyacı olanada en güzelini verir ❤️
(2,091 puan) tarafından
Aminn canım aminn tek isteğim bu ev fiyatları biizm burda uçuyor rsmen  amaa yaşlı kozzz 40 senelik orta yaslisi
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Evi olmayanlara demişsiniz sorunuzda ama eviniz varsa oturmaya en azından şuan içinde olsa idare ederse kiraya neden masraf yapasiniz
tarafından
Benim kararsız oluşum eşyalar sıfır olduğu için sıfır binaya girmekle alakaliydi. Sorumu kiraci olanlara sormamin nedeni evi olan daha güzelini ister ama evi olmayan 2 göz olsa yeter der. Kirada olanların yorumlarını okuyup şükür etmek istedim sadece. Ben nankör olduğumu anladım kısacası daha daha fazlasını istiyorum ve bu nankörlük ama şükür olsun evim var dedim arkadaşlar sayasinde
(5,724 puan) tarafından
Yok biz de kirada oturmuyoruz ama fikir olsun istedim bizimde aşırı büyük değil ama hamd olsun kendi evimiz sizinde kendi eviniz var diye şanslısınız demek istedim canım
0 oy
(15 puan) tarafından
Benimde suan oturdugum ev 99 depreminde yapılmıs canım 20 yıllık asansör yok 7. Katta  öyle cokta büyük sayılmaz dedigin gibi a dan z ye parke boya badana mutfak dolabı tuvalet banyo fayanslar yapıldı hatta catıda yoktu onuda yaptırdık oturuyoruz bi göz olsun ama kendi evin olsun bebegim kücük büyüyünce bende calısıp esimle birlikte satıp üzerine koyup degistiricez bence kendi evinde idare etmek kat kat daha iyi kiradan .. :)
(14,824 puan) tarafından
Kız 7. Kata asansörsüz çok zor  olur  marketten gelince:0 :)
(15 puan) tarafından
Evet eşim olmadan market yapamıyorum zaten bi sekilde idare ediyoruz :)
0 oy
tarafından
Kötü ev sahibi insanı .al sahibi edermiş biz tayinci olduğumuz için kiradaydik adam evi sattı başkasına üst üste zam yaptı bizde sinirden kredi çekip ev aldık şuan ki evim 1 sene oldu hamdolsun her şeyiyle çok güzel gönlüme göre asansör vs. Herşey var ama giriş kat birinci kat diye geçiyor dış kapıdan içeri gelen giden ses duyuyorum sinir oldum bunu kiraya verip başka yerden ev almayı düşünüyorum kiraylada evin taksidini öderiz diyoruz bakalım nasıp 
0 oy
(6 puan) tarafından
Merhaba cnm ben farmasiye üyeyim bı kaç acigim kalmış size girişimci fiyatına yolarim bı ihtiyacınız varmı çaba 
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Kendi evin varken kiraya bulaşma 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Kendi evine otur kiradaymış gibi şartlardır kendini birikim yap belki satıp daha iyisini alırsın canım 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Bu evi kiraya verip, daha büyük bir eve kiraya gideceksen olur. Ama bu ev boş kalacaksa kendi evinde otur. Benim kendi evim var ve kirada cnm. Ha şunu da belirteyim biz kadınlar için mutfak çok önemli sürekli oradayız çünkü. Küçük bir mutfak seni mutsuz edebilir zamanla. 
0 oy
(9,816 puan) tarafından
Bu devırde ev bulduysan alacak gucun varsa sukredeceksın canım.Kucuk olsa ne sanki senın ya ona bak.Bız kırada oturuyoruz bin tl veriyoruz.Esım ıssız kalsa dusunuyoruz napıcaz dıye ev senın olsa kuru ekmegı yer oturuursun.
0 oy
tarafından
Biz 1 buçuk yıllık evliyiz 1+1 ev almıştı düğünden önce eşim bana da seçenek olarak istersen kiraya geçelim onun kirasi geliyo zaten demişti ben kiraya çıkmak istemedim eşya düzenim evime göre olmalı diye onu satıp üstüne ekleyip şimdi 2+1 aldık benimde mutfağım balkonum odalarım küçük ama şükür Allah olmayanlarada versin 
0 oy
tarafından
ben giderim.kirada oturucagima bak her seyi varmis guzelmis neden gitneyim.bi mutfak balkon kucuk diye kirayami gidilir su zamanda. 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Yeter ki evim olsun millete 850 lira vereceğime  onu alırım daha iyi daha iyileri benim olur zamanla 
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Kendi ewim olacaksa  güzel  olmasını  isterim  herseyiyle  walla  yıkık  dökük  ewde  içim  daralim  benim  orayı  kiraya  verin sizde  güzel  ew tutun o ewin  kirasiyla tuttuğunuz  evi ödeyin 
0 oy
tarafından

Ne olursa olsun kendi evim olsun. 

0 oy
(15 puan) tarafından
Hiç kirada oturdunuzmu  ben kirada yım 8 yıl oldu eşim asgari ücret ile çalışıyor  4 çocuğum var kaldığım ev anlatiğiniz evden çok kötü ama mecbur bütçemiz  buna yetiyor ben olsam kaldırdım  insanın kendi evi olsun tek göz olsun bence 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 571 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mersinli33 (487 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 222 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (3,294 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 688 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,636 soru

23,595,200 cevap

305,764 kullanıcı

...