0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (774 puan) tarafından

Kızlar bebeğim çok huysuz atak haftasını hesaplıyım dedim ama yazanlardan bişey anlamıyorum ataga gşricek mi atağı biticek mi bi bakıverin :) 

image

3 Cevaplar

0 oy
(10,221 puan) tarafından
1gun sonra atak başlıyormuş :)
(774 puan) tarafından
Hadi ya hey yavrum daha şimdiden moda girdik desene :-D
(10,221 puan) tarafından
Aynen erken başlamş :D bide tamamen haftası gelince duşun aboo :Djdj
(774 puan) tarafından
Ah sorma sorma ne uyku kalıyor ne iştah çocukta :-D
-Reklam-
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Kız ne atagı ben niye bilmiyorum Boyle bısı ne oluyor bu :) 
(774 puan) tarafından
Büyüme atağı canım mesela kendini tanimaya başladıkça atakları oluyor bunlarında belli haftaları var mesela bizim bundan önce elleri ayakları keşfetme atağı vardı buda 7,5 9,5 haftaları arasında oluyor gibi doğduğu tarihten itibaren goggleden hesaplanıyor :-D
(4,060 puan) tarafından
Anam bakm bakam bende benim ne cıkıcak ☺️☺️☺️
(4,060 puan) tarafından
Allah kahretmeye atak haftası bitmesine 2 gun var dıyorm bu cocuk niye delirdi cıglık cıglıga ☺️
(774 puan) tarafından
Ahaha kız Allah seni işte en azından atağı bilince diyor ki insan atak bitince geçicek :-D bir teselli oluyor yani :-D yalnız hadi atak bitmiş sizin :-D
(4,060 puan) tarafından
Valla 2 gun kalmıs bu bahaneyle uyku duzenlı tuttu kendini sok oldum kız 2 aylık daha kendi uyuyor saatleri biliyor cok sasırdım bir haftadır
(774 puan) tarafından
Ahaha ne güzel benimki de uyumamak için direniyor her daim 10 gün sonra 3 aylık olucak 2 ay atağında benimki de uyudu 1 hafta sonra ne mi oldu uyumadı inşallah senin ki uyur canım gerçi benimki doğduğundan beri gece uykularını sevmiyor :-D
(4,060 puan) tarafından
Benim dogdugu dan beri uyuyor geceleri cok sukur annesino zorlamıyor benim balım ☺️
0 oy
(1,277 puan) tarafından
1 gün sonra seni daha sıkıntılı günler bekliyor demek :)
(774 puan) tarafından
Ah ah moda girdik bile canım :-D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
8 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmaslan (116 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 201 göst.
+1 oy
3 cevap 115 göst.

408,398 soru

12,269,794 cevap

37,568 kullanıcı

Kategoriler

...