0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Akşam 9-9.30 civarı taburcu oldum hastaneden. Diğer postumda anlattım merka edenler için. Bebeğimin midesi 2 hafta küçük çıktı. Nst 190larda çıktı. Doktor bebek yorulmuş ne yaptında dediler. Hastane bize uzak 2 otobüs bir metroya bindim dedim. Özel arabayla gel son zamanların dikkat etmen lazım dediler. 

Dünde eşim izinliyim eşim hastanede yarin taburcu olacak dediler demiş ( ben kalmadım ) 

Sabahta eşim 3 hafta evdeyim dedi. Patronu arabayı akşamları verir esim zaten su aritma montaji yapıyor kizilcihamama kadar gidiyor uzak yol diye veriyor benim için değil. Sabahtan arabayla direk gidersin diye. Benide araya sıkıştırıyor eşin için ihtiyacın olursa diye veriyorum arabayı diyor. 2 seferdir haftaneye giderken arabayı vermedi son zamanlarım. Bana şimdi iyiliği lazım :'(

Eşim iş arkadaşına arabam yok zorlanıyorum demiş eskiden böyle düşünmüyordum ama eşim hamile olunca yorumlamamasi lazım demiş. Oda patrona Gencer abi dert yanıyor abi araba yok diye demiş. Bunda ne var ki ? İşi bilen benim eşim herkes eşimi arar abi nasıl montaj yapicaz diye video çekip atarlar bağlantı yanlış mi diye. İsi bilmeyene bu kadar değer verip bileni gözden çıkartır gibi davranmasına acayip canım sıkıldı. Daha bir sürü eksik var hastane çantam bile hazır değil. 3 hafta biz ne yapacaz ? 

Akşamları eşimi o müşteriden o müşteriye gönderiyordu. Eve 8-9da geliyordu. Eşi görülsün diye birşey demedim elin adamı eşim işsiz kalmasın diye. Sonuçta agirlasiyorum. Ara ara çarpıntım oluyor. Kolum kalkmıyor. Yemek yapamadım çoğu zaman kahvaltı olarak gecistirdim. Belki o yüzden midesi küçük bebeğimin bilmiyorum :'(

Kendi işi olunca okadr çalıştırdı eşin evde yalnız hamile birşey olur git yannda dur demedi bir kez olsun. Şimdi hastaneye yatisim yapılmış şimdi destek ol bari adamlık yap. Birşeye ihtiyacnz var mı diye ne biliyim ağlamaktan yazamıyorum eşimde 600tl var yanimda dedi musterilerden aldığım prim ve yemek paralarım dedi adam elimde para kalsın diye yemek yemiyordu bisküviyle idare ediyordu sen ne biçim insansinda eşimle bana bunu reva gördün .

Dilerim Allah'tan işi gücü rast gitmesin ...

Yakası bir araya gelmesin.

7 Cevaplar

0 oy
(164,069 puan) tarafından
Oooff funda rabbim yardimcin olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
İcini ferah tut beddua da etme canım diline güzel sözleri aliskanlik et doguma gidecekmişsin. Anliyorum zor durumdasin ama sabir bir bakmışsin hepsi gecmiş 
0 oy
tarafından
Kız üzülme bebeğine zarar
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
(67 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun şükret ki sadece Allaha muhtaçsın ne olursa olsun zorlugun sonunda ferahlık vardır evladinda nasibiyle gelir her hâline şükret dua et sen eşine destek ol manevi yönden morelini bozma bu anının mutluluğunu tadını çıkar her darlığın sonu ferahlık kardeşim 
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Allahbyardimcin olsun cnm benimde iki cocuk var ikisine tek başıma baktım benim eşimde izin alamiyodu akşam 11 isten geliyodu bende hamileyken senin gibi son aya yemek düzgün yemedim bebegim zayıf doğdu kaynanam ailem hepsi aynı şehirde yaşıyoruz kimse demedi hamilesin canın birseybistiyo yapalım diye ama asla unutmucam 
(1,056 puan) tarafından
Yanı kısacası asla kimsenin insana fayda si yok ölsende kendin yapcan bunu anladm artik
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Ya kıyamam çok zor bı durum anlayışsız insan ya :(((

Rabbim bebeğine şifa versin üzme kendini elbet Rabbim bir kapı açar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 963 göst.
0 oy
7 cevap 754 göst.
0 oy
24 cevap 1,191 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde gggfffmmm (20 puan) tarafından soruldu