Güne karla başladık kızım çok mutlu uyandığında beri kar yağıyor hadi çıkalım diyo ama maalesef birde minnak oğlusum var onu bırakıp nasıl çıkıyım bilmiyorum:/ kızım eldivenlerini giydi şapkasını taktı sabahtır böyle dolanıyor sürekli camda :) nerelerde kar var kızlar var mı sizin oralarda ? Insan özlüyor karı ya bende seviyorum izlemeyi..
İstanbul da yağıyor cok güzel:) benim de şuan eldivenimi takip oynayasim var ozlemisiz :)
Bizde daha kar gormeyenlerdeniz bu sene hep soguk hepte yagmurlu gidiyo. Insaallah buralarada yagar. Bu arada aksarayliyim :)
Biz sivasta oturyoruz bizdede kar var kaynimla ciktim dolandim geldim lapa lapa yagyodu geldim hizimi aalamadm esim mac izliyodu maci mitince gece 2de ciktim kar topu oynadik onla tabi hamileyim ayni zamanda dusersin aman dikkat et demedende brakmadi ha bu arada hic ben kar topu yemedm yeo esime attm oda bana atmaya kiyamadi kuzum biraz havada soguktu tabi gece yarisi sitede kimse yok.bizde geri geldik eve
İzmirde hic kar görmuyoruz sadece soğuk geliyo azcik buraya yollasanizaaa :) bende cok seviyorum izlemesi bile.cok guzel
Neresi orası:)) bizde sadece karsidaki dagda goruyoruz karı..ama soğuģunu hissediyoruz
Iki yildir kar gormuyorum :) bazen ozluyorum yururken ayagimin altinda patr patr seslerini kizlarla kartopu oynamayi falan ozelliklede mahallemizi cok ozluyorum :( burda herseyi dedikodu yapiolar kar da yok ztn
Bizim buraya 3 4 yılda bi yagiyo kar. Kuru siguk sadece
Istanbul anadolu yakasindayim siddetli yagusve rüzgar var.kar yagmasini cok istiyorum bende.
Canım biz rizedeyiz . Geçen sene kar yagmadi valla gormedim kar. Bu sene erken gelck burda heralde aşırı soğuk var. Haftaya salı kar gözüküyor
neredesin canim bizede ggonder kar ben bursa orhangazideyim daglarda var soğuğu var ama kendisi gelemedi
413,445 soru
12,447,170 cevap
46,184 kullanıcı