0 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından

Az önce post açmış arkadaş eşimin tlf engelli numara varmış aramış kızın biri çıkmış  yorumlarda belki eşin dışarda konuşup eve gelince engelliyordur demiş benim eşimin tlf 8 tane fln engelli numaralar var içime kuşku düştü yaa:angel:

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Buranın atmosferine takılıp da ne kendimin ne de kocamın psikolojisini bozamam vallaha. Burayı çok ciddiye alma yoksa gerçekten huzursuz olursun canım
(800 puan) tarafından
Ah ahh keşke bnde öyle olsam ama aklıma takılıyor
-Reklam-
0 oy
(759 puan) tarafından
Kız bende de engelli numaralar var o zmn Allah korusun eşimi aldatmış mı oluyorum :D sevmediğim kavga ettigim insanlar engel de bu kdr düşünme bende takıntılı hemde kıskancım ama hiç konuştugunu fln inanmam güveiyorm
0 oy
(570 puan) tarafından

Sadakatsizi izlerken bende durduk yere adama çatıyodum oysa masumca oturuyodu sonra fark etti izletmedi bidaha :D

0 oy
tarafından
Bende tecavüz taciz postlarını görünce öz kızını taciz eden tecavüz edenleri piskolojim bozuluyor benimde kızım var diye korkuyorum kime güveneceğiz
0 oy
tarafından
Olumsuz postlar okumuyorum. İşim yok bide durduk yere saçma sapan strese girecem şeytana maşa olacam ne gerek var 
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Aynen kiz çocuklardan adamı takip edemiyorum ama bende dinleme uygulaması var indirsemmi düşünüyorum yapmayı bilmiyorum telefonu iphone bilen varsa yazsin
0 oy
(845 puan) tarafından
Esim bana sil uygulamayı psikolojin bozuldu diyor valal etrafımdaki arkadqslarin kocasi aldatmış yakalamışlar artikin herseyden herkesten kusku ediyorum evime gelen misafirden bile kocami soran komşudan bile paranoyak oldum 
0 oy
tarafından
Buradaki postlarla alakalı değil bence ya 
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun burda fazla takilammak en guzeli
0 oy
(135,933 puan) tarafından
Ben hic suphelenmiyom
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Etkileniyrsun burdan bence hic girme buraya okumada 
0 oy
(9,619 puan) tarafından

Benim eşimde de var engelli numara ama hepsi banka numarası :D eğer güveniyosan kuşkulanma canım adamında günahına girme :D zaten bizim gıybetten dedikodudan kazandığımız günahlar yeter bide adamların ki yüklen:Dmesin 

0 oy
tarafından
Ben olsam ararım o numaraları 
(800 puan) tarafından
Yokysa ne işim agırmayan başımı agrıtayım bnde önce illaki sevgilisi vardır belki engellemiştir 'nden eşşeğim aklına karpuz kabuğu getireyim ki amaa bi haltlar yediğini görürsem ağızlarına si.c a.rım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 173 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aylinercaneymen (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 911 göst.
5 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,400 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 613 göst.