0 oy
2,718 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Nisanliyim. Nisanlim evlenince askerligim bitene kadar annemlerle yasa diyor. Ama ben acikcasi istemiyorum. Kultur farkliligi cok var.Bu konuda goruslerinizi soyler misiniz?

48 Cevaplar

0 oy
(809 puan) tarafından
Kesinlikle kabul etme canım bizim burada bı laf var ayağıma yer ediyim Görki sana ne ediyim seni onlarla birlik oturtacak sonra askerden gelicek öyle böyle  bahane bulacak ayirmayacak erkekler anaya düşkün olur kaynananla sonra baş çıkamazsın bende aynısını yaşadım üç yıl beraber kaldım cekmedigim kalmadı kesinlikle kabul etme eşine de ev tutmayacaksa  bile ailemle kaliyim de kendi annenin babanın yanında kal
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle hayır hayır hayır....... Ne kadar iyi olursa olsunlar ev üstüne ev olmuyor net... 
0 oy
(402 puan) tarafından
Bu dert bende de var cnm nisandan sonra eşim askere gitcek kayınvalidemin yanında kalicam nasıl olcak bilmiyorum hiç kalasim yok bide çocuğum var cocugumuda hemen alıyor bana vermiyor
0 oy
tarafından
Aklın barsa kabul etme iyi olsalar bile olmaz hep öyle derler sonra kalırsın öyle 
0 oy
tarafından
Askerliği bitince evlenin çozum bu 
0 oy
tarafından
Valla bi omur boyu yasamak istiuosan git derim ama bu isin donusu yok
0 oy
tarafından
Canım sakın kabul etme bizde evlendikten üç ay sonra eşim askere gitti bende haliyle annesigille yasadım üstelik kaçarak evlendim herşey burnumdan geldi tanımadığım insanlarla 2 senemi geçirdim eşim yoktu yanımda çok geçti o bir sene ne kadar iyi olurlarsa da olsnlar ev üstüne ev olmuyor afedersin tuvalete bile gitsen senden haber vermeni izin almanı istiyorlar 
0 oy
(228 puan) tarafından
ya kültürü  valan bir kenara biraka  adı üzerinde kaynana kültürmü  dinler  bak  sana bir  bacı  tevsiyesi  asla ama asla  bak sana asla diyorum  sakin  ayni evde yaşama yasama    sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,525 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Eysa (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,119 göst.
0 oy
6 cevap 979 göst.
1 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Arzuhann (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,651 göst.

Kategoriler