0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (36 puan) tarafından
18 yaşında evlendim bende 5 yildir evliyim 15 haftalık hamileyim benimde saygi sevgi çerçevesinde ilerliyen bir evliliğim var çok şükür :) toplu cevap olsun budaaa :)

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadar ince düsüncelisin canım herkese topluca cevap verme nezaketini göstermişsin bircok post acıliyo burada yorum yapiyoruz tekrar tenezzul edip cevap verilmiyo cogu zaman.Allah seni de mesut etsin 
(36 puan) tarafından
Amin canim cumlemizi okadar cevap gelicegini düşünemedim yazdim yazdim baktm olmuyor toplu yaziyim dedim ayip olmasin :)
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Ben sorunu görmemişim ama bende 18 ysdayim 25 haftalik hamileyim ve esim askerde :( canim bisye uzulse ben ne yapabilirim diyor benimde burda elim kolum bağlı diyor yani gerceden bu 2021 bana hiç iyi gelmedi
(36 puan) tarafından
En hassas doneminizde yanliz kalmissiniz allah size sabır güç kuvvet versin inşallah çok güzel günler önünüze serilir umarimm :) bebginizi düşünün uzmeyin tayli bebiş ve kendi caninizi
(402 puan) tarafından
Amin cnm saol mesajını okurken bile yüzümde bir tebessüm geldi Rabbım daima mutllugunuzu artirsin
(36 puan) tarafından
Aminn canim benim cumlemizin inşallah :)
(402 puan) tarafından
Amin:)
0 oy
tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin 1 yıldır evliyim bende Allah'a her gün şükür ediyorum eşimle nişanliydim o zaman annem vefat etmişti tabi o süreçte anlayamadım ama şimdi düşünüyorum o kadar dogru bir seçim yapmışım ki eşimden başkası benim o hallerimi o acımı pskolojik durumumu her saniye onunla kavga içinde olmamı bütün acımı ondan cikarmami kaldıramazdi . Benim bu dünya üzerinde yasayabilecegim en büyük açılardan birini yaşarken yanımda oldu olmayabilirdi mecbur değildi. Benim eşim bu dünyanın bütün güzelliklerini hak ediyor :))
(36 puan) tarafından
Yaa ne güzel yazmışsınız demekki sizinde en büyük şansınız eşiniz umarim bir ömür boyu sevgiyle kalirsiniz :)
tarafından
Valla benimde yazarken gözlerim doldu iyi günde herkes birbirinin yanında olur ama böyle zamanda yanyana olmak çok büyük bişey Allah ondan bin kere razı olsun . Çektiğim acıların mükafatı gibi oldu bana
0 oy
tarafından
Maşallah size.  Benim arada iyi  kızlar la  başm dertte  :(
tarafından
Yanlış anladın aldat ma konusu
(36 puan) tarafından
Allah seni napmasin kizlar diyince cocuklar sandım
Maalesef ki erkeklerde genel bir sorun evet yapmayanda var ama yapan çoğunluk çıldırmamak elde değil
tarafından
Ya bide evli çocuklu var a
(36 puan) tarafından
Sen nasil dayaniyorsun buna be bacim
tarafından
BeN  neler cktm
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah saol allah razı olsun cnm
(36 puan) tarafından
Amin cümlemizden inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 741 göst.
20 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Sekerparemm (683 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 377 göst.
14 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde HiraninAnnesi (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 403 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,466 soru

12,386,085 cevap

43,530 kullanıcı

Kategoriler

...