0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anneler kızım 10 bucuk aylık öncrden herşeyi yerdi hiç zorlamazdım bile patlıcan bezelye çorbalar vs. 2 haftadır falan hiç bişi yemiyo zorlasam da agzında tutuyo dakikalarca hapsırana kadar yutmuyo agzındakini. Önceden 5 bez değiştiriyodum gectigş bile oluyodu şimi 3 brzi zor dolduruyo ne yapıcam. Bi akıl verin nolur
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.
-

3 Cevaplar

0 oy
(33,512 puan) tarafından
Bir dönem okuyoöyle bizde de oldu 2 ay yemedi oğlum hiç zorlamadım sadece sevdiği şeyleri yapıp yedirdim sogutmadım yemekten sonra düzeldi 
tarafından
Yoğurdu 2 tabak versem gene yerdi onu bile yemiyo artık ben de mi zorlamasam bu kez de hep emmek istiyo doymuyo çünkü şaştım kaldm
(33,512 puan) tarafından
Hiç zorlama canım valla herşeyden sogur sevdiği ne var şuan onu ver. Benim oğlumda yogurt nasıl yerdi varya mayalamaya yetiştirenezdim 10 aylıkken falan birden sogudu tiksindi şok oldum yogurt yemez oldu. Şuan 21 aylık hala yemez mesela bende bol bol yayla çorbası yaparım ona en azından ev yogurdu öyle tüketsin diye. Bide makarnasına saklayarak veririm 1 yemek kaşıgı anca farkedince onu da yemez. Yogurda karşı tiksinti oldu çocukta
tarafından
Benmki de yayla çorbasını çok seviyodu arada yapıyorum belki içer diye yok :(  ben de bekliyeyim bakalım biraz daha anne sütüyle devam etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dış mi çıkarıyor acaba
tarafından
Bilmiyorum ki 1 ay önce falan gece atesi çıkar gibi oldu ama henüz nişi yok hiç dişi de yok
0 oy
tarafından
Çk yanlş zamanda sordum galiba öneri yok mu hanımlar :) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 265 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde acelyaaa (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 936 göst.
30 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 530 göst.
12 Ocak 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde YeniiiAnneee (218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,833 soru

24,688,189 cevap

368,179 kullanıcı

...