Merhaba kızlar doğum yapali altı ay olacak ise gitmek zorundayım bebeğimi kime birakacim bilmiyorum içimden gitmek gelmiyor ama eşim çok zorlanıyor mecbur calismam gerekli annem ve kaynanam çalışıyor kendi ananem var 60 yaşında bana bırak Dior zaten kilosu da var nasıl bakacak bilmiyorum oğlum nazlı bı bebek uyumaz yemek yemez canım çok sıkılıyor hergun bunu düşünüyorum öğretmenim biraz daha izin alsam mı yetismiyor bu sefer de ihtiyaçlarını alamicaz die korkuyorum kaynanam ben işten çıkıp bakarım dedi ama kendi çocuklarına bile doğru düzgün bakmazmis eline biberon u verirdim atardım yatardı dio zayiflardi dio hatta eltim koçanı çok dövdü dio. Offf içim sızlıyor ya ben nasıl birakcam yavrumu annem de ben çıkana kadar dur sen dio onun da çıkacağı yok çıksa da o da ben kendime alistiririm göndermem sizle eve dio şaşırdım kaldım dua edin ne olur
Allah yardimcin olsun bir cıkış kapisi versin insallah cok zor bir durum bende calisan anneydim seni cok iyi anliyorum annen bile olsa guvenip birakmak cok zor
1,491,314 soru
24,370,110 cevap
347,952 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın