0 oy
501 göst.
Aile kategorisinde (389 puan) tarafından
175×300 metresi mutfak halim cok cabuk kirleniyor kucuk cocugumda var pratik bisey olsun istyorum hemen ykansin kurusun sereyim istyorum 

Oturma odamn halisida iyi degl kıl topluyor 

Aklimdaki şu havalar isininca halilarimi yikatp mutfaga ince makinaya atlan haliyi serip mutfagn halisinida otrdgm odaya sermek istyorum.

Inanin biri gelince halidan utaniyorum yapşmş kllarvar uzernde fırcaliyorum yine kalyor illaki

Ykanr halidan alsam hatami ederim sizce bide kayma yaparmi o halilar mutfak masam olcak uzerinde ama alt tabaninin nasl olmasna dikmat etmeliyim makinaya atilinca dökülme olurmu Tabaninda

12 Cevaplar

0 oy
(1,826 puan) tarafından
Mutfaga sart zaten ben kucuk odamda da kullanıyorum buyuk rahatlık mutfaktakini her hafta yıkıyorm beyaz bide camasır suyu koydum mu mısss gibi oluyor 
(1,826 puan) tarafından
Sıktırmasını dusuk ayarda yap hıc bise olmaz ben ilk zaman 1400de sıktrdım bilmeden :)) yine bise olmadı
(389 puan) tarafından
Onu nasil ayarlycam canm
(1,826 puan) tarafından
Ama altı latex taban al dıgerlwrı dandik oluyor dot taban diyorlar ondan alma
(1,826 puan) tarafından
Sıkma ayarı yok mu programı sectjten sonra sıkma veya ısı ayarını elle yapamıyor musun
(389 puan) tarafından
Yok makinam kendi ayarlyor canm eski makina
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana teyzem almıştı ince uzun antre icin ben memnunum 3 yıldır kullanıyorum yatak odamda ve mutfağımda da var 40 derecede 600 de sıktırmak  gerekiyor. Tertemiz oluyo 
tarafından
Haklısın Canım yavaş yavaş alırsın ben öyle yapcam zaten bir oda bornoza alicaz borcu bittikçe diğer odalara eşyalarını alicaz insallah
(389 puan) tarafından
Ben ilk mutfaga denycem hoşuma giderse diger odalarada alcam :) eşim zaten kizip duruyor insallah işime yarar hali
tarafından
Ben memnunum :)
(389 puan) tarafından
Canm halinin tabanini cekermisin rica etsem
tarafından
Attım
0 oy
(34 puan) tarafından
Üzerime örtü alsan olmaz mı benimde halim çabuk kirleniyor ama örtü olunca azaldı makineye atilanlara ben pek güvenmiyom
(389 puan) tarafından
Ortu cok aldim hepsi kayma yapti
(34 puan) tarafından
Halifleksler örtüleri tutuyor halıların tüylü galiba ondan olsa gerek
(389 puan) tarafından
Yun hali canm
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Benım de öyle yolluk gibi bişey var eşim görüp almıştı nerseyse haftada 2 sefer yıkar oldum mutfakta ayagımık altında iyi oluyo valla pişman olmazsın canım al
(389 puan) tarafından
Cok saolun canm tabanini cekermisin rica etsem halinin
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Makineye atılan halı almadıgıma pişmanım. Sadece cocuk odası ve mutfak halım atılıyor makineye mis gibi. 7 sene olcak mutfak halımı yıkarım 15 günde bir hiç biyeri dökülmedi kaymıyorda
(389 puan) tarafından
Canm halinin tabanini cekermisin rica etsem en merak ettgm taban konusu
(25,214 puan) tarafından
Cnm sabah çekerim olur mu
(389 puan) tarafından
Olur canm
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Yok gı yemede yanında yat valla o halının gözünü seveyim yünlüyü sersem her ay yıkamaya vermek gerekiyor valla. 
(389 puan) tarafından
Bu sene yikamaya vermedim dogum yapcam diye yüzüne bakamiyorum halilarin leş gbi oldu yaa
(13,316 puan) tarafından
Valla annem sil diyo ama yemiyor bi tarafım ben de senede bir veriyordum ama 2 ye çıkacak bu gidişle
(389 puan) tarafından
Ben siliyorum kollarim kopuyor yine temz olmuyo
(13,316 puan) tarafından
Kir gömülüyor diyorlar zaten boşuna emek
(389 puan) tarafından
Valla oyle bide ellerim yara oldu dterjanla ugrasmaktan
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben sadece mutfağa kullanıyorum iki tane var biri kirlenince hemen makinaya atıyorum diğerini seriyorum çok rahat oluyor ama diğer odalara tavsiye etmem basit geliyor bana mutfak için düşünüyosan al bence pratik oluyo
(389 puan) tarafından
Evet mutfak ozellikle canm tabani nasil halinin resmini cekermisin
0 oy
tarafından

image

Antremde bu tırtıklı antrem fayans kayma falan olmuyor 
tarafından
Evet 3 yıldır hep makinede yıkıyorum en dusuk derecede yıkıyorum. Sıktırmayı da 800 de falan yapıyorum dökülme olmadı çok şükür
(389 puan) tarafından
Saol canm dusuknderecede lekeler cikiyomu
tarafından
Salonda olduğu icin lekeli olmuyo ama halimin içine  bi tane tablet atıyorum parlak oluyo hemde toz tutmuyo fazla
(389 puan) tarafından
Tamam bende deneym bunu
tarafından
Tamam canım :)
0 oy
(13,556 puan) tarafından
Mutfak yatak odası antreler makinada yıkanabilir halıdan inan çok memnunum gece atıyorum sabah kurumuş oluyor benim mutfağım fayans olduğu halde kayma yapmıyor
(389 puan) tarafından
Benmde fayans canm halinin tabanini atarmisin acaba
(13,556 puan) tarafından
Birazdan atıyım canım
(389 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
tarafından
Kız çok kullanilislilar benm halilarm çoğu öyle ama şöyle bir sıkıntım oldu makineye atamıyorum :D sığmıyor sanırım makinem küçük :D olsun ama elimde yikasmda 1 2 saate kuruyor yormuyirlar beni 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Vallahi mutfak ta 2 paça çocukların odasında da var balkonda da büyük rahatlık hafta da 1 atıp yıkıyorum hiç birsey olmadi 2 yıldır kullanıyorum 
0 oy
(324 puan) tarafından
Mutfak için alıyorsan alabilirsin ama kaliteli bir kumaş al yıkandıktan sonra bozulmasın ben şahsen yıkananlardan almadım ama halimi gri seçtim çabuk kirleneceğini zannetmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 614 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Zeynepalper (81 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 331 göst.
29 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraoyku (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 376 göst.
18 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,083 göst.
6 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,147 soru

12,258,655 cevap

37,309 kullanıcı

Kategoriler

...