+2 oy
332 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bi eşime bu bana alacağız piyasanın altında fiyat 4 5 milyar eşim yarın alacak pişman olur muyum

16 Cevaplar

+1 oy
(75 puan) tarafından
Kaçak kullanıyorum memnunum ne alicaksnz
tarafından
Redmi 13 pro
(75 puan) tarafından
Kaynım aldı oda kaçak çok güzel ben yan kısmı çok ince ve geniş ekran diye almadım kızımın eli durmuyor atar bir ger edeger çatlar falan onun yerine pocco X6 pro aldım
tarafından
Kac par seninki
-Reklam-
+1 oy
(672 puan) tarafından
Kesinlikle çok pişmanım 
tarafından
Neden peki ons göre
+1 oy
(436 puan) tarafından
Yurt dışı telefon bir zaman sonra kapanıyor kapanırsa pişman olursun ama kapanmaza olmasın pişman 
(436 puan) tarafından
Öyle olmuyor işte ben kunlandim tüm bilgilerim fotoğraflarım gitmişti ime atıldı halde düzgün açılmadı yani en iyi mal orjinal mal
(1,273 puan) tarafından
Valla benım de kapandı ımeı attırdım o kadar sonra 1 ay geçmeden gerı kapandı ımeı attıktan sonra hıc sıfırlamamak gerekiyormus benım de oğlum dünya oyun ındırmıs vırus kaptırmıs mecbur sıfırladım tekrar tekrar ımeı ıstedı bende değiştirdim
(106 puan) tarafından
Canım bı geçici imeil var bide kalici 2 3 aylık gecici imeildir 7 yıl imeilde kalıcıdır ben 5 senedirli kaçak kullaniyorum hiç bı sıkıntımda olmadı yani güncelleme sıkıntısından başka hiç kapanmadi
(436 puan) tarafından
İşte o hiç belli olmuyor cnm 7 sene boyunca çok iyi kullanırsın 7sene sonra o ime başkasına atılır bu tür şeylere güvenmeyin herzaman yerli mal daha iyidir
(106 puan) tarafından
Canım benim zaten bı telefon 7 yıl zor dayaniyor o yüzden ne sıkıntısı olacak
+1 oy
(514 puan) tarafından
Vala olur para çöp yanı ablam iki tane aldı zırt bırt kapanıp donuyor biraz daha üstüne koyun kaçak olmasın 
tarafından
Kararsızım. Bakalim
+1 oy
(78 puan) tarafından
Redmi 13 kullanıyorum baya oldu ve memnunum açıkçası orjinalinden bir farkı yok 
+1 oy
(3,110 puan) tarafından
Kuzenlerim Almanya'dan apple aldılar  4  senedir kullanıyorlar buradan az miktarda para ödeyip kapanmadan kullanım oluyormuş orjinal ürün sende sorun yaşamazsın bence
tarafından
Adam öyle diyor sadece kacak
+1 oy
(261 puan) tarafından
Ben de eşim de uzun süredir kullanıyoruz bı sıkıntı yaşamadık.Sanirim bi 4 yıl kadar oldu benim ki.
tarafından
Kararsızım imeil bi kere mi.
+1 oy
(3,214 puan) tarafından
Bnmde kacak 12 prosu var sadece kapandiktan sonra kalici imeil attircaksin ve asla guncelleme yaptirmiycan al kullan omurluk mis gibii
tarafından
Güncelleme olmayınca ne oluyor kararsızım
+1 oy
(142 puan) tarafından
Bu benim kaçak 4. Telefonum  aldıktan 3-4 ay sonra ime gidiyor bir kere attiryorum sonra bozulana kadar hiç bir sorun olmuyor sürüm güncellemesi yapmadığım sürece 
tarafından
Sürüm güncelleme ne oluyor
(142 puan) tarafından
Telefonun işletim sisteminin güncellenmesi canm
+1 oy
(945 puan) tarafından
 O kadar fark ediyor mu ya nerdeyse 4 katı ucuz 
0 oy
(129,114 puan) tarafından
bilmiyom ime attirman lazim oda kacak olcak kac ayda bi ime atilmasi lazimki
(704 puan) tarafından
Aynı şekilde oluyor, yurt dışı telefonu üzerine çalışan telefoncular var sadece bu işi yapıyorlar. Onlardan alırsan telefonu IMEIyi ücretsiz atıyorlar ve oldu ki IMEI gitti , gidip yerinde tekrar ücretsiz düzeltiyorlar
simdi ben belcikadan tlf gotursem bi telefomcuya ime at desem sinirsiz ime atarmi yani omur boyu kapanmama garamtisi nasi oluyo bunu nasi yapiyolar
(704 puan) tarafından
Evet atar ama şöyle bir durum var, eğer ki telefonu sıfırlar veya fabrika ayarlarına döndürürsen IMEI gider, IMEI giderse 180 gün içinde tekrar attırmak zorunda kalırsın . Bilgisayardan yapıyorlar onu , programları var . Çok nadir IMEI gidiyor onun harici ömür boyu kullanıyorsun
aay bu iyiymis cok sagol ben bunu yaparim yaptirrim
(704 puan) tarafından
Ee yani , boşuna onca para dökmeye gerek yok
0 oy
(359 puan) tarafından
İmeıl sorunu olur kapanır. Pahalıya açtırıyorlar. Yanı yıne kendı KVK fiyatına gelıcek 
tarafından
Of sorma bilmiyorum
(359 puan) tarafından
Benimki 12 pro kaçak benimkini biz satın aldıktan birkaç gün sonra ımrıl attırdık kapanmamıştı daha kapanmaz da artık
0 oy
(586 puan) tarafından
Redmi 12 kaçak kullaniyorum 1 ay önce imeil gitti açmadım 1 ocakta kendiliğinden açılacak zaten yani memnunum 
tarafından
Kaça aldiniz
(586 puan) tarafından
4 bine
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım ben 5 senedirli kacak telefon kullaniyom hiç bı sıkıntıda olmadı sadece su sorunu var güncelleme yapamazsın telefonu yoksa imeil gider
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Şöyle ki yeni ımeı attırman gerekiyor bir süre sonra vunun içinde telefoncularda 1000 tlden başlıyor fiyat ankara için söylüyorum arka kapağı açıyorlar ımeı atmak için ne kadar yapıştırsalarda ray tutmuyor ve telefona hiçbir şekilde güncelleme gelmiyor aynı sürümde kullanırım diyorsan tercih sebebi olabilir ama benim tekrar tercih edeceğim bir kullanım değil orginal telefonun bir yerinde bir şey olsa servisine verir yaptırırsın ama kaçakta o şansın olmuyor bunu satıp başka telefon alayım desen öyle her yere satamıyorsun kaçak olduğu için herhangi bir parçasına zarar gelse Türkiye içinde değiştirmek istesende parçayı yurt dışından dolar hesabı getirip servisin 3 liraya taktiğini 5 lira istiyorlar sorunca kaçak telefon parçası orginalle uyumlu değil her yere getirtemezsin diyorlar
0 oy
(73 puan) tarafından
En iyi telefon orijinal telefon. Ve Samsung marka telefonlar. Redminin kaçak telefonları özellikle son 2 yıldır çıkan telefonları pek beğenmedim. Benimki de şuan kaçak bir kere imel gitti bir kere de yere düştü ekran gitti. Geçen otobüse bindim çantamdaydı bir yere çarptı baktın ekran kırılmış
tarafından
Xiamo alacam ama orijinal kacaktan vazgectim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 303 göst.
10 Mart 2022 Moda kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 263 göst.
12 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 376 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 506 göst.
23 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu

408,290 soru

12,264,729 cevap

37,433 kullanıcı

Kategoriler

...