Kızlar eşimin kumar hastalığı yüzünden babamın evine gelmiştim akıllansın diye bugün tam 1 hafta oldu eşim bir kez buraya geldi kızımı görmeye babam musade etti kızım ayrılırken çok kötü oldu ağlamaktan mahvoldu kuzum onun o halini görünce eşime kizginligim kat kat arttı bize bunları yasattirdi diye ilk birkaç gün çok koydu ama sonrasında anladim ki ben herşeyi çok yüklemişim kendime okadar yorulmusum ki resmen beynim dinlendi hiçbişey düşünmeden gunlerin geçmesi ne güzelmiş dedim ve bu ayrılıkta acaba eşimden soğur muyum diye düşünmeden edemiyorum geri döndüğümde aramız bi anda eskisi gibi olmayacak ikimizde farkındayız bunu bu ayrılığı evliliğimiz kurtulsun diye yaptık ama acaba komple biz birbirimizden mi kopuyoruz bilmiyorum uzak kaldıkça...
Ve her serde bir hayır vardır derler kızım 18 aylık defalarca yazdım buraya kızım.18 aydır gece asla uyumaz sabahlara kadar otururduk asla yemek yemezdi buraya geldiğimiz günden beri maşallah yemek yemeye başladı.ve uykusu bi anda düzene girdi akşam 8 de uyuyor sabah 8de uyanıyor çok şükür... kafam eşimle alakalı okadar çok karıştı ki eskisi gibi olabilir miyiz bilmiyorum ....