Yeğeniyle yakın arkadaşız demis ki onu da çağıralım gelsin oda demiş ki gelip napcak otururz cay kahve içeriz demiş, geliyorlar yatıyorlar gidiyorlar demiş tam da bu cümleyi kurmuş demis sadece mutfağı topluyor gidiyor bisey yapmıyor demiş :D cok istedi hizmetcisi olayım zamanında oglu hep yardım eder yaparmis bekarken, evlendigimiz gunden beri bizi çağırır is yaptırmaya çalışırdı yapmadım ya düşünün is ayrimi yapıyorum sen bunu sen bunu diyen biri bende dinlemezdim tersini yapardım, oldum olası canımın istediği zaman yaparım ince is hayatta yapmam gittigim de mutfak toplarım sofra kurarım o kadar ama cok dert olmuş belli he oğlu da eskisi gibi yapmadığı icin annen kızını verdiyse bende oğlumu verdim der :D 1 haftalik evliydim kizlar hic unutmam eve bi gittim salonda süpürge yerde, utulencekler koltuğun üzerinde mutfak darma dağın :D evlendigimizin ilk zamanlari hep arar çağırırdı hep ama bi giderdik isler duruyor yapmazdım, eşim yardim ederdi simdi esim de elini ayagini çekti yasli da degil ha 50 yasinda turp gibi. Kendi parmaginda oynatamadi onun acısı var malesef.. Yapmak zorunda miyim?
Kızlar tek gelinim geçen bayramda yegenini çağırdı temizliğe bana demeye bile yüzü olmadı
404,076 soru
12,104,879 cevap
36,424 kullanıcı