0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Siz mi uyandiriyorsunuz kendisi mi uyaniyo yoksa . Benim kızım 11 buçuk aylık. 11 olmuş uyuyo uyandırsam mi acaba sizin bebeler nasıl kendi mi uyaniyo kıyamıyorum da ben aciksa uyanır herhal

29 Cevaplar

0 oy
(7,440 puan) tarafından
7.5 en geç 8 de uyanır 10. Ayına girecek ama akşam da 8 de uyur 
-Reklam-
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bu bir kısır döngü, gece geç yatıyorsa sabah kalkamaz. Sağlıklı bir durum değil. Düzene sokman iyi olur. Bi sabah erkenden uyandır 9 gibi, sonrasında akşam en geç 10 da yatar zaten. Öyle öyle düzene girer. Gündüz uykusu da önemli tabii. 2 kere 1er saatten fazla uymaması lazım. Oğlumun doktoru öyle demişti. 
tarafından
Dogru diyon canım düzene sokmam lazm uykusunu
(1,629 puan) tarafından
Yemesi nasıl peki.
tarafından
Pek birşey yemiyo bu aralar iştahı yok ağzına tepiyom zorla napcagimi şaşırdım mamayı bile yarım yamalak iciyo
(1,629 puan) tarafından
Uyku ve yemek birbirine bağlı canım. Bak uykusu düzene girsin yemesi de nasıl düzelecek şaşıracaksın. ❤️
0 oy
(9,620 puan) tarafından
9 da uyaniyo canım..eger gece seninki uyumuyosa bu sepetten dolayı uyumuyodur o yüzden aslında sabahları sen uyandırsan daha iyi olur 
(9,620 puan) tarafından
Aynen canım düzen oluştursan en çok sen rahat edersin  10 11de bile uyusa sana yeter..biz sabah 5lere kadar oturuyoduk yavaş yavaş bende düzene soktum..bi kaç gün sabret 8 gibi uyandır ondan sonra akşam erken uyumaya başlar gün içinde de sadece 2 kere 2şer saat uyutmaya çalış
tarafından
Cok doğru diyon.  CNm bugünden baslicam
(9,620 puan) tarafından
Başla canım bu dönemde onu alıştırama kadar sende uykusuz kalabilirsin ama 1 hafta sonra düzen oturuyo ben 8 9da uyandiriyorum bazen kendi kalkiyo  bi kaç saat oynuyorum kahvaltısını yaptırıyorum yoruluyo onu uyuttuğum zaman  bende 2 saat uyuyorum o bana yetiyo çünkü benimde uyumamin  sebebi Metehan erken uyuyo bu sefer ben 3 4e kadar uyuyamiyorum o saatte uyuyunca 8de de uyanınca feleğim şasiyo o yüzden gündüz o uyuduğu zaman bende uyuyorum sonra kalkıp işlerimi yapıyorum eğer çok yorgunsam diğer uyuttuğum saatte de uyuyorum iyi geliyo vücudum dinleniyo
tarafından
Evet çok doğru diyorsun canım ben de öğlene kadar uyuduğum için işime geliyordu aslında ellemiyordum. Sabaha kadar uyuyamiyom oturuyom bende eşim evde olmadigi zmaanlar o yüzden ama düzene oturmam lazım
(9,620 puan) tarafından
Bende aynı senin durumundaydım baktım olucak gibi değil bide ikinciye hamileyim o doğmadan bunu düzene sokmam lazım ki ikisini idare edebiliyim henüz önünde uzunca bi zaman var daha 7 haftalık hamileyim heralde doğana kadar tamamen oturmuş olur yerine ama şu düzene getirmem bile hemen hemen 1 ayimi aldı sadece biraz sabır lazım..bizimkinin uykusu ilk 6 ay çok iyidi ama sonra 6 aylıkken 2 dis çıkardı gidiş o gidiş bi daha o düzeni oturtamadım bozuldu şuan 8 buçuk aylik 2 buçuk ay falan felaketti benim için düzene sokmadan önceki 1 ay boyunca 5te uyuyo 11de uyaniyodu daha da uyumuyodu bütün gün o 6 saatlik uykuyla duruyodu artık bende kendimden geçmiştim ama şuan en azından ben uyuyamasamda  uzanıp dinlenebiliyorum inşallah sizinki de düzene girer bi an önce
0 oy
(1,278 puan) tarafından
12.30 1 daha uyanmadı mesela sabah bi kalktı kuşlar gugukk guuk yaptı dışardan yazık yavrum hemen yorganin altına girdi tekrar uyudu :))
tarafından
Maşallah kuzuya . Kaç aylik cnm
(1,278 puan) tarafından
19.5 aylik canim
0 oy
(865 puan) tarafından
8,5 aylık 11 de uyur 8de kalkar dün 1 de uyudu 9da kalktı  ilk zamanlar korkunçtu sabah 6da kalıyordu acıkorsa uyanır büyümüş artık bırak uyusun 
tarafından
Gece uyumuyo bu seferde 2.3 lere kadar ayakta düzene sokmam lazım
0 oy
(51,345 puan) tarafından
birak uyusun elleme uyusun diye anam agliyo hic düzenli saati yok 
0 oy
(22,185 puan) tarafından
15 aylık 

Kendısi. Uyanıyor malesef 8 buçukta 

Ama öncesinde de kalkar yatırırım 
0 oy
(1,157 puan) tarafından

12 aylik degisiyor canim bazen sabah 9da kalkiyor bazen 11de kalkiyor bir onceki gun cok yorulmussa genelde 11 gibi kalkiyo :D

tarafından
Aynen canım büyüdükçe degsiiyo  önceleri sabahın köründe beni emzir diye uyanirdi şimdide horul horul uyuyolar elleme bana diyorlar sopalar ne çabuk büyüdüler ya:)
(1,157 puan) tarafından
Aynen ya valla buyuyolar zaman cabuk geciyor allah hepsine saglik sihat versin uyusunda buyusunler bebisler :)
tarafından
Amin cnm cümlemizin insalla senin kaç tane var
(1,157 puan) tarafından
Bir tane oglusum var :)
tarafından
Maşallah cnm Allah sana bagislasn
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Ama gece geç uyut o zamnada ben 9 gbi öperek falan kaldırıyodum şuan 22 aylık hala öyle bazen 10 a kadar uyuyup kaldığımız oluyor ben kaldırmazsam 12 de falan uyanır ama öğlen uykusunu 1buçukta falan uyumadı lazım gecede 10.30 da uyur benim için gece uykusu çok önemli büyüme hormonları gece 10 ile 3 arası salgılanıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 200 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde MelisAlin (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 343 göst.
13 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MaviJatun9632 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
0 oy
20 cevap 263 göst.

408,507 soru

12,274,333 cevap

37,686 kullanıcı

Kategoriler

...