Kızlar eşlerimize nasıl davranmamız lazım her anlamda ben daha yeni evliyim ve hemen hamile kaldım o yüzden baya bir nevrim döndü yeni hayat bide üstüne bebek tuhaf oldum yani . sizce evliliğimin güzelleşmesi için neler yapmam lazım erkekler ne ister
Kendimden yola cikarak eşim saygi ya cok onem verir saygisizliga asla tahammulu yok. Birbirimize karşı saygiliyiz ikimizde eglenceli insanlarız ama ben her konuda fikir alirim iste ayakkabi alacağım gösteririm fikir sunar deger verildiğini hissediyor bu sekilde .yada yemek yapacağım sorarım hayatım caninin istediği birsey varmi diye? Önemsenmek çok hosuna gider.ikimizde calisiyoriz eve gelince derim mesela senin salatan gibi yapamiyorum yapabilir mısın diye hemen tamam derbirlikte otururken saçları ile oynarim günün nasil gecti diye birbirimize sorariz.sokulur kedi gibi zaten.asla annesini veya bir baskasini kotulemem cok asilsin der her zaman.ara sira haftada 1 mum yakarım ışığı kapatırım film izleriz. Biraz cilve aşk için iyidir:))
Her zaman ağır başlı olmak lazm. Saygısız olmamak lazım. Her şeyi alttan al demem ama alttan alınması gerekenleri al. Çok sirmartma sonra basına çıkar. Çok da boş bırakma :)) hep dengede tutmak lazm. İşin en zor kısmı bu. Bakımsız olma. Her gün makyaj yap demiyorm ama kokuna vs kılına dikkat et. Bakışlar çok önemli. :))
Sakın annesini babasını ailesini kötüleme bunu sakın yapma. Bırak eğer kötü davranıyorlarsa sana eşin kendi görsün. Emin ol anlar bunu.
Hep ilgili olmak böyle bakımlı olmak alçak gönüllü olmak da evliliği her zaman ileri taşımaz bunu da gördüm az çok. Tabi ki tartışmalar olck ama biri bağırınca diğeri susck. Denge isi yani . Çok zor evlilik bacım valla
Her erkegin istegi farkli olabilir.bnim esim agir basli olacn saygiszlik etmicntoplum icinde bozmucan.cilve isve basta gelio ztn.bakimli ve temiz olacan.guzel yemek yapacn servisine ve sunumunada dikkat etcn
Bakımlı ve aşırı titizliğe kaçmayacak şekilde temiz kadını ve saygılı olan kadın ister emin ol :)
Erkekler onemsenmek ister değerli olmak ister eşimden yola çıkıyim neye sinirlenup sinirlenmeyecegini bilirim ve eşin sinirli iken karşılık verme sakinken savun kendini ve ailesini asla ona kotuleme o zamanla kendisi görür ne çok sev ne boş bırak bu denge çok önemli saygı en önemli şey toplum içinde eşine nasıl davrandığın kendisini koca gibi görmeli birazda cilve bakım önemli hepsini karistir bu düzeni tutturursan tmmdir insallah
Yemek dedi bizimkine sordum :D
Valla cnm ne yaparsan yap karsiligini bulabilirsen ne ala bulamazsan bi sure sonra 25 senelik evlilige bagliyon zaten
Erkekler ne mi ister konusma ister guzel yemek ister cinselkik ister disari cikmasina karisma ister . Dirdir yapma ister guzel olmani bakimli olmani ister :) agir baslilik tabi cok onemli disarda bi ortamda har zaman hanfendi gbi durusunu bozmamayi ister buyuklere saygili olman gerek bunlar normaldedw olmasi gerek tabi :)
Devır esıtlık devrı yk soyle byle fazla knusma dgl erkekler fazla konusanda konusmasan da farketmz erkeklerın ıstedıgı tek sey var onuda herkez bılıo :) guzel ve seksı kıyafet yetıo
Evlılık onun uzerıne kurulu bu devırde yanı eskısı gıbı degıl o yoksa duzgun evlılıkde yk sacma dıebılırsınıx ama dgl erkek mılletı cabuk sıkılır kndıne baglamak ıstıosan mutlu bı evlılıgın olsn ıstıosan guzel bı seksı kıyafet ve tek kelime yanı erkek erkekdır fazketmez
1,489,887 soru
24,350,345 cevap
346,448 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın