0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
tarafından kapalı
Doğum yapalı 15 gün oldu bebeğim ilk haftalarda meme tutmadı şimdi tutuyor arada biberonla mamada verıyorum sütle doymadıgını hissedıyorum 

Sorum şu memeyı tutturunca memede uyunak istyr bayagı uuzn süre kalıyor sonra hemen uyanıyor sütüm yetmıyor mu

Bir de 2 göğsümi de sağlıyorum anca 60 cc çıkıyor bu çok mu az sütüm kesiliyor mu demek
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Shtunun coklugu senin elinde bolca dinlemene bak bebek uyudukca uyu bol su tuket ve zihnini bosalt surekli stres olma varmi yok mu diye. Bebeginin uyumasi normal bebek yeni dogmusnsonucta. Surekli emzir emzirdikce articak. Bebegin uyudukce topugunu tut hafif sık uyandir geri emmesini sagla. Ve emerken ictigi sesinden vs anlarsin sutun varmi yok mu? Yada akar sizlar gogsun hic birisi olmuyosa bile mama vermeden bebeginin cisini kakasini takip edebilirsin .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Surekli emzir bikmadan ve bez sayisina bak 
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Hayır sütün Tam ben sana söyleyeyim iyi sütün iç çıkmayanları düşün sen çocuğunu 2 saatte 3 saatte bir emzirilir sütünün gelmesi içinde su meyve suyu Yani sürekli sıvı tüket gergin olma bir rahatla Öncelikle goguslerine güzelce masaj yap şey yapabilirsin duşa girebilirsin kendin Oturduğun yerden güzelce göğüslerini  şöyle yukarıdan aşağı doğru masaj yapabilirsin sıcak şeyler koyabilirsin süt inmesi için damarların yumuşaması için ondan sonra zaten sen goguslerinin yandığını hissedeceksiniz süt o zaman iniyor Bundan emin olabilirsin çocuğunda duyuyordur muhakkak Çünkü göğüste memede uyuyan çocuk bil ki Doymuş ve uyumuştur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 290 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde smyraksmz (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler