0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
4gun sonra 16ayi doldurcak oğlum . 2-3gundur farkettigim birşey var emiyor baya bazen az bianda ağzını açarak geri çekiliyor tekrar almak için deniyor degdirip geri çekiyor .sol göğüsu hep az emmistir sağı daha çok emerdi ozellkle emdiği göğüse dediğim şekilde yapıyor.emmeyi seven bı bebekti .bide süt alerjili bı bebek emmeyi keserse neyaparim geceleri bilemiyorum . Başına gelen varmı kızlar nedir bu ?? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek yiyorsa sütten kaçıyor olması normal bnm oğlum yemez sevdiği çorba olunca meme istemez onun dışında oğlum bna yapışık meme yüzünden
tarafından
Çok yemek yiyen bebek değil canım.corba içer akşamları bı okadar  .süt istemkten yemek yemiyor
tarafından
Sütünün tadında belki değişiklik olmuş olabilir adet misin birde
tarafından
Ay evet dün aksam oldum ama 2-3gundur arasıra yapmaya baslamisti
tarafından
Adetteykn sütün tadı değişiyormş cnm öyle biliyorrum öyle okudum
tarafından
Hmm bende bı arastirayim canm.sagolasin aklıma o gelmedi
-Reklam-
0 oy
(5,909 puan) tarafından
Tadina baktij mi sutunun canim
(5,909 puan) tarafından
Adetliysen yada gebeysen sutun tadi degisiomus canim biraz belki ondan almior o olabilir ama cok usteleme istedginde verirsin
tarafından
Dun aksam oldum  canm . Ondan Sebep olsun inşallah .bı kaç ay daha emse iyi olur
(5,909 puan) tarafından
Emer canim nie emmesin gunde birkere bile emse o sut bitmez ama gece beslenmesini biraktirmaya calis cunku o yastaki cocuk acliktan degil aliskanliktan dolayi kalkior
tarafından
Gece perişan ediyor beni .1hafta uğraştım geceleri çok sık kalkıyor yarım saat en fazla bı emmesin kıyamet kopuyor.emmekte değil 5-10cekiyor göğüste uyuya kaliyor
(5,909 puan) tarafından
Agzina aldiktan snra uykuya dalior ya hemen cek agzindan yataga yatir canim uzun emmesine izin verme oyle oyle birakir insaAllah bizde 8aylik bide dis cikarior oyleyiz gececuyku haram
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Yemeye alışmış emmek istemiyor bazi bebekler ek gidaya geçince emmekten vazgeçiyor malesef

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.