0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Günaydın kizlar

Kolidora serdigim ince yikanabilir halılarım vardı iki tane dün yıkayıp balkona asmistim birisi uçmuş ya. Sabah fırtınaya gözümü açtım hemen aklıma halılar geldi balkona bı çıktım birisi yok :woot:
Sağa sola baktım  yerlere balkondan görünmüyordu ahanda uçtu gitti Kimbilir nereye dedim bı baktım yan evin balkonuna uçmuş :ninja: tanimiom da insanları biraz zaman geçsin calcam zillerini bakalım 

image

13 Cevaplar

0 oy
(3,563 puan) tarafından
Çal işte kız bişey olmaz hayır bizim oldu artık vermiyoruz dicek.halleri yok ya :)
tarafından
Ya ben atmalarından korkuom Kimbilir kimin diye atarlarsa ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Burdada fırtına rüzgar yağmur çok fena  verirler ya senin sonuçta bilerek de atmadin ki 
tarafından
Ya verirde ins atmaz aşağı Kimbilir kimin diye öyle cins insanlarda var bugün de pazar şansıma saat 11 gbi olsunda gideim ☺️
tarafından
Atmaz inşallah ya arada çık bak dur canm da görmez bence sen soleyince fark edecektir
tarafından
Bakiom habire canım duruo şimdilik yerinde :D
tarafından
❤️❤️❤️❤️ bence sen soleyince fark edecekler
tarafından
İnşallah canımm bı saat daha geçsin de gideyim
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Birazdan calarsin canım sansa bak yaa
tarafından
Ya sormaa iyi balkona uçmuş sokağa ucsa giderdi
(5,724 puan) tarafından
Gider valla canım olur oyle şeyler yaa bizim cocuklarin çamaşırları asarkende çamaşırın içine çamaşır giriyor sonra bı bakıyorum aşağıdakinin telinde duruyor ıslak diye rüzgarda atmıyor eşim evdeki bütün sopaları birbirine bantlayip çamaşırları alıyor haha
tarafından
Hahahahahhaah :D balık tutar gibii . Kışın bu zorluğu var ya herşey uçuşuyor
(5,724 puan) tarafından
Allah'tan benim çamaşırlar değil: D diyo sancak millet hırsız bunlar gündüz vakti sopayla üst kattan böyle hırsızlık yapan mi var diyorm balkonun içinde smdi on kere silkeliyorum öyle asıyorum
0 oy
tarafından

Halının canı sıkılmış gezmeye gitmiş :D kız çal kapıyı iste saat 10 oldu kalkmışlardır 

tarafından
Ya bugün pazar ya cekiniom canım daha erken die bakıp duruom arada halı duruo orda :D biraz daha bekleyeyim de
0 oy
tarafından
Üstüne sandalye koymadin mi uçmasın diye henfeeeee
tarafından
Sen olsan vermezdin bana benim diip sahiplenirdin .s beleş ya nasılsa balkonuna kadar gelmis
tarafından
Ahahahhaa nasibim demekki benim balkona düşmüş derdim :D ahahahha
Acmazdim kapıyı ayyyy sabah sabah :D
Derdim git be deli mi ne :D Allah bunu yukardan attı bana :D
tarafından
Hahahahahahhahahaha :D benim aşağıdan yukarıya bakarken apartmana ağzım açılmış ellerim belimde ayağımda dandik bir terlik .s altımda dizleri çıkmış pijama oylecene bekliyorum halimi verecek die iyiki komşum degilsin
tarafından
:D benim ***** topuzum
Sütyen askısı in biri çıkmış biri aşağıda biri yukarda skskks
 Sarkmisim balkondan iyice :D
Gız geeeeeet Allah bunu attı yukardan bana geeeeeet

Şuan kıkır kıkır gülüyorum Hanife ya sjjsjsjs
 Kocan evde diye wptan yazmiyorum şuan öldüm ya :D
tarafından
Merve yarildiimmmmmmm :D senin ust katında oturan yaşlı bunak teyze çıkmış gözlüğü burnunun ucunda ayağında muşamba terlik sütyen yok memisler fora saclar kar beyazı ama yoluk yoluk tarak vurmamaktan :/ noliyy Merve ne istiyy bu asadaki gariiii (derkennnn takma dişi aşağı fırlar ağzından )
:D hahahahah ula evde olsun nolcakk
0 oy
tarafından
İnsallah verirler canım 
tarafından
Ya inşallah verir herhalde de atmasından korkuyorum kimisi cins oluyor ya Kimbilir kimin uçmuş diye atarsa sokaga
tarafından
Burda bir teyze var sahipleniyor dua et öyle yapmasin atsa yine iner alırsın hahaha
tarafından
Anaa var öyle cinsler yaa ☺️ şansıma artık bakalım nasıl insanlar
0 oy
tarafından
Bu vesile ile tanışmis olursun yine şanslısın kaybolmamis :)
tarafından
Ya kaybolmadi şansıma ama atar diye korkuyorum öyle cinsler varya sokağa ativerir arada bakıyorum duruyor daha :D birazdan gidicem
tarafından
Bugün de pazar şansına ama kalkmislardir be :) sonucu da yaz alınca halıyı :)
tarafından
Ne bileyim ya milletin biz gibi erken kalkan bebesi yokki yatiolardir canım cekinirim öyle ben hele pazar günü ☺️ yazarım
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Biseyke tuttursaydin keşke canm valka istem dışı güldüm:)
tarafından
Kız tutturmuştum ya zaten çok sarkitmadim ucunu sarkittim kalanı balkonda masanın üzerindeydi üstündedir tabure vardı :D
0 oy
(552 puan) tarafından
Aldın mı kiz halıyı
tarafından
He aldimm ☺️
0 oy
tarafından
Hanife o kadar güzel karısın hiç bu profiller sana yakişiyor mu :D afsgsffs

Halim sizin balkondada ala bilirmiyim :D
tarafından
Hahahahhaa ☺️ kendimi ifşa etmiyorum napem
Aldım aldım halimi ☺️
0 oy
(135,956 puan) tarafından
sjsjsjsjsjs istedinmi kiz
tarafından
He kız istedim aldım ☺️
0 oy
(781 puan) tarafından
Kız git al halini bu zamanda halılar pahalı:))bi post okumuştum bi kadının neyi düşse aşağıya aşağıdaki komşusu alıp kullanıyormuş tu halini biryere sermeden gitte al :)))
tarafından
Ay korktuğum seydi ama aldım halimi attım makinaya gene yıkamaya ☺️
0 oy
tarafından
Aldın mı kız halıyı 
tarafından
Aldım canım ☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
26 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 819 göst.
16 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde kartanesi10 (350 puan) tarafından soruldu

412,746 soru

12,427,031 cevap

45,533 kullanıcı

Kategoriler

...