0 oy
306 göst.
Aile kategorisinde (389 puan) tarafından
Neler yapcaksiniz neleri temizlyceksiniz

33 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Oğlumun altını temizlemekten başka birşey yapmak istemiyorum :D

-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim değil yapanlara kolay gelsin. Elektrik yok ev buza döndü. Battaniye ile aşk yaşıyoruz çok soğuk

(389 puan) tarafından
Yaa cok zor
tarafından
Evet sürekli bu problemi yaşiyoruz. Bu ilçede senelerdir varmış bu sorun o yüzden başka yere taşınmak istiyorum
0 oy
tarafından
Dün yaptim eşim evdeyken Mehlika mızmız bir kahve içsem birde yemek yapsam yeter 
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Bugün temizlik yapasım yok :angel:

0 oy
(19,530 puan) tarafından
Kociş evde dıye dip temızlık yapamıom malesef 
0 oy
(7,120 puan) tarafından
Salonu temizlicem canım.
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Aman iş yap yap bitmiyor bıktım ya evde eski temizliği göstermiyor hiç içime sinmiyor
0 oy
tarafından
Dün yapmıştım oğlum telefonumun camını kırdı moralim bozuldu bende kendimi temizliğe verdim evi supurdum mutfak dolabını buzdolabını bulaşık makinesini filan sildim kafam dağılsın diye bugün sadece banyoyu halledicem
0 oy
tarafından
Eşim yok bugün evi süpürüp silip bir posta çamaşır yıkayıp biraz da hamur işi yapmayı düşünüyorum 
0 oy
tarafından

Birgün dip köşe süpürüp silmeyi 

Diğer dün toz alıp kapıları silmeyi istiyorum dolap kapaklarını silecem 

Son gün halıları. Silmeyi düşünüyorum 

2 güne bir de halıları fırçalarım.. Ama bunları ne zaman yaparım bilmiyorum :angel:

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben dip bucak yapicam bugun supururum silerim toz alirim
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Evi süpürcem tek daha yeni temizlik yaptım çünkü he bide tuvalet lavabo akıtırım :)
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Yatak odası ve çocuk odası bitti mutfağı yapcam şimdi ama oturdum sigara içiyorum sonra oturma odası koridor tuvalet Banyo yemek bebek derken hopp akşam olacakk
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Yarin yapicam gerçi her gun yapıyorum ama 
0 oy
tarafından
Ev süpürdüm bulaşıkları yıkadım koltukları sildim oturdum şuan

Çok halsizim ya daha yerleri silip tuvalet banyo yıkayacam
0 oy
tarafından
Kızımın uyanmasını bekliyorum eşim bakarken ben girecem dip bucak çarşafları degistirdim çamaşır topladım tekrar serdim beklemedeyim suan
0 oy
(8,081 puan) tarafından
Bütün evi temizlicem hava da ılık açtım heryeri mis gibi havalanıyor yarında çamaşır günüm 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Valla hafta içi birer birer her yeri temizledim bugunde ustunden gectim varya öyle rahatladım ki keyfime yok dicek :) 
0 oy
tarafından
Benn benn. Şuan temizliyorum. Silme süpürme bulaşık banyo tuvalet :) en son yemek.
0 oy
(7,133 puan) tarafından

Dün heryer tertemiz yaptım bugün kafam rahat. Sabah iki çamasır katlandım bulaşıkları yıkadım akşama kadar oturcam bugün :P

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 163 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
17 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eva190 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,298 puan) tarafından soruldu

406,478 soru

12,189,674 cevap

36,707 kullanıcı

...