0 oy
1,807 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün kulağımı deldirdim ama bu yaşıma Kadar hiç küpe kullanmadım oyüzden bilmiyorum bilene sorayım gece çıkarmadan uyunur mu???? :ermm:

30 Cevaplar

0 oy
(5,399 puan) tarafından
Sen mecbur takacaksın kapanmasin diye. Benim de sürekli kullandigim bir küpe var Bazı geceler unutuyorum bazen çıkarıyorum küçük rahat birşey zaten
tarafından
Küçük şimdilik ama sonra güzel bir küpe alıcam
(5,399 puan) tarafından
Benimkiler de öyle abdest için de genelde onları kullanıyorum altın kulağa yapışan cinsten
-Reklam-
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Küpe takmıyorum ben canım.
tarafından
Küpe takana sordum bebişim :)
(7,119 puan) tarafından
Kulagim delik ama herkesin bildigini ben de bilirim :) Yeni taktirdigin için bir süre çıkarma.
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Keşke benim küpe delikleri de kapansa hiç ugtasmasam gusül alırken falan illa küpe lazım oluyo normalde de takmıyom zaten 
tarafından
Bende ilk defa kullanıyorum canım alışabilirmiyim bilmiyorum
0 oy
(3,210 puan) tarafından
Halka küpeyse yatarım rahatsız olmam ama diğer türlüsü batıyo rahat edemiyorum. Ama sen en az 3 hafta hep küpeyle yat bence.
tarafından
Tamam canım saol :)
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Asla yatamam batar bana
0 oy
(238 puan) tarafından
Ben hic cıkartmam küpelerimi. Rahat Bi model tercih edersen seninde çıkartmana gerek kalmaz canım 
0 oy
tarafından
1 senedir küpeyi hiç çıkarmadım. Sadec gusül alırken oynatıyorum o kadar . Sende öyle alışırsan rahat olur senin icin
0 oy
tarafından
Evet ben altın küpemle bir bütün oldum 3 yıldır :)) ayrıca kadın vücudu için altın faydalı tenle temas etmesi, ama gümüş veya başka madde ise bilemem 
0 oy
(3,058 puan) tarafından
3 senedir sadece doğumda çıkardım canım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 357 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Leblebi (5,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BeyzaZeynal (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 388 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu

413,081 soru

12,436,561 cevap

45,823 kullanıcı

Kategoriler

...