Bakin kizlar biz belcikada kayinvalidemgil hollandada oturuyorlar neyse ben daha dogurmadim 39+2 günlüğüm ne zaman kizim gelecek oda belli degil. Neyse bunlar agustosun 15inde turkiyeye gidecekler kari koca 19 yasinda görümcem var gratis gibi bi yerde çalışıyor bide cigkoftemde kizlari çalışıyor diue ve trye gitmiyor diye. Benim esim baba oluyor diye burasi 2 hafta izin verdi o izini gorumcemin basinda beklemeye gidecekmisiz. Okadar moralim bozuluyorki ya ben mecburmuyum senin bacinin basini beklemeye hemde küçücük cocugumla. Bizden habersiz bizim hakkimizda plan yapıyorlar nefret ettim gercekten. Görümcem cok minnetsiz biridir hani oraya onun icin gidiyorsak bize tesekkur edecegine mecburmusuz gozuyle bakar abisine benim yanimda cemkirir. Istediğini zorla yaptirir. Ne kadar hayir dediysem ben onlari kiramam diyor. Iyi dedim benim kizim dogsun diyecem ananla babana gelsin çocuğumuzun basinda beklesinler biz izine gidiyoruz diyecem dedim onada gülüyor sinir oluyorum ya. 2 ay önce yine boyle trye gittiler 3 hafta gorumcemle kaldim hergün benden yemek bekledi evin hicbir isine elini surmedi abisinin bana verdiği parayi yedi kendisine babasi para verdiydi kuruş koklatmadi sonra babasi para gonderdi onuda yedi. Bana kaynanam otobüs karti verdiydi doldurmuslar onlari elimden aldi kendi kullandi ben patladiydim 3 hafta. Istemiyorum gercekteb dua edin kizlar hayirlisiyla gitmeyeyim. :(((