0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (899 puan) tarafından

Hiç saçımın döküldüğünü bilmem iki aydır dökülüyor kafamda saç kalmadı halıları bile kaldırdım baş edemiyorum artık neden böyle oluyor dökülen saçın yerine yenisi geliyor mu ? Nasıl kurtulucam bu dertten:(

10 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bizde bebek anneyi tanımaya başlayınca saçlar dokulur derler
(1,073 puan) tarafından
Bizde de öyle derler bizim ki de döküldü şimdi geri çıkıyor
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Head&shoulsers kadınlara özel dökülme karşıtı 
(899 puan) tarafından
He dalga geçtim. Espri de mi yapmayalım ortalığı kizistirmayin.
(1,654 puan) tarafından
Espirimi dalga mı bilemedim hem soruyorsun hem kız cbp verince dalga geçiyorsun saçmalık
(899 puan) tarafından
Sen nasıl algılamak istiyorsan.
(25,224 puan) tarafından
Benim dökülmemi o azalttı kullanmadan bilemezsin işe yarayıp yaramıcağnı
(899 puan) tarafından
Tamam canım denicem
0 oy
(914 puan) tarafından
Normal canım . Hamilelikte hormonlar ve aldığımız vitaminler ile saç dökülmesi olmaz ama doğumdan sonra hele bir de emziriyorsan hızla vitamin kaybediyorsun ve dökülme başlıyor. Vitamin takviyesi alabilirsin
0 oy
(122,610 puan) tarafından
Zamanla azalicak dokulmen
0 oy
(61 puan) tarafından
Benim de psikolojim alt üst oldu çoktandır dokuluyo saclarim oglum 1 yaşında ama.halen durmadi dokulmem vakit bulup hastaneye de gidemiyorim belkide kansizliktandir çok da kasinti var özellıkle geceleri. :(
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Valla 7 aya kadar döküldü avuç avuç 

Sonra dökülmedi öyle çok

Kendiliğinden geçti 
0 oy
(65 puan) tarafından
Benim de 4.ayda başladı avuç avuç artık yerde saç görmeye tahammül edemiyordum kısacık kestirmeye karar verdim ama virüsten kuaföre de gidemeyince kendim kestim valla :D harika olmadı ama en azından rahatladım.
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Kan değerlerine baktır 

Çok normal herkeste oluyor takviye edici vitamin vericektir doktor sana 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Benimde oyle olmustu kizimda 5 aylikti tak etti bana sifira vurmustum saclari sonra uzayana kasar dokulmsei azaldi zaten emzirme doneminde hep boyle oluyor
0 oy
(490 puan) tarafından
İki kere dogum yaptim ikisinide de dokuldu saclarim cok gicik bi sirec cnim.. atlatirsin sende merk etme .sacin yine eski haline doner.. bnde elidorn yesil kutulu sampuanini almistm o iyi gelmisti  simdi elseve siyah kutuluyu. Kullaniyorm 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 166 göst.
24 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy
9 cevap 333 göst.
9 Mayıs 2022 Aile kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
19 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeter2323 (77 puan) tarafından soruldu

404,677 soru

12,122,566 cevap

36,476 kullanıcı

...