0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Kızım bir buçuk yaşında b12 değeri biraz düşük doktor bol bol et süt yumurta yedir dedi kıymayı sadece köfte yapıyorum o zaman yiyor onu da eline alıp yemiyor ben oynarken ara ara ağzına veriyorum çorbanın içine koydum yemedi normal et olarak ta yemiyor on saat ağzında çiğniyor bunu haricinde neyin içinde fark ettirmeden verebilirim çünkü sürekli köfte olarak verirsem bı zaman sonra köfteden sıkılır yemez diye düşünüyorum

10 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Patates bezelye yemwgi yap icine koy olmaz mi
-Reklam-
0 oy
(164,069 puan) tarafından
İyice kavur corbalarina kat
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Yemeklerin icine koyabilirsin sulu köfte falan yapabilirsin
(94 puan) tarafından
Sulu köfteyi veriyorum ama sırf et yesin diye uğraşıyorum ona bulgurda koyuyorum ya
(4,284 puan) tarafından
Guvec tarzi yemez ni
(94 puan) tarafından
Çok seçiyor ya hele de bu ara yedireyim diye ugrastikca iyice ağzını kitliyor
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Kiymayi ayri pisir corbanin suyundan alip robottan cek kiymayi corbaya karistir sonra 
(94 puan) tarafından
Evet çorbanın suyuyla çeksem robottan daha iyi olur sanirim
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ben sulu köfte yapıyorum, içine pirinç koyarak. Sebzeli yapıyorum her türlü sebze koyuyorum, pancar tatlı patates tatlı kabak aklına ne gelirse, mısır unu koyuyorum içine hem besleyici oluyor hem doyurucu, ve fırında pişiriyorum, kıymalı yumurtayı omlet gibi yapıp verebilirsin, çorba içiyorsa kıymalı tarhana yapabilirsin. 
(94 puan) tarafından
Güzel tarifler öyle de deneyeyim
(1,629 puan) tarafından
Afiyet olsun kuzuya ❤️
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Yeşil mercimek yemegi

Karnıbahar yemegi

Tarhana çorbası 

Ben bunlara kıyma koyup yedirdim hep ogluma 
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Kıymalı yumurta yap çorba yap köfte yap değişik değişik çorbalar ile yenir cnm tek köfte yapma 
0 oy
tarafından
Ben eti minnacik minnacik tiftikleyip pilavla veriyom zorla.iste 10 15 kasik yiyor. Kofteyi cok seviyorsa ki uc gune birnyapinca sogumaz bence. 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Kaç çıktı canım değer benim oğlumun b12 si düşük çıktıda b12 kullanıyoruz suan 
(1,331 puan) tarafından
B12 bayağı gelişimlerini etkiliyor Muş boy uzaması vesaire her şey ona bağlıymış Ben de internetten okumuştum da zoraki test istedim doktordan yoksa aklına gelmiyor doktorun. Eksik çıkıyorsa yiyeceklerden alamıyor olabilir mi acaba. Bestiron kullanıyorduk kan damlası Onda da eksiklik çıktı Ferrum kullandık 2 ay. 4.ayda başladık demire 13 aylık suan b12 ve d vitamini kullanıyıruz. Sizin kaç aylık
(94 puan) tarafından
1 buçuk yaşında bir yaş kontrolunde fark ettik d vitaminimizde sıkıntı yok çok şükür ama inşallah rabbim tez zamanda şifa verir yavrularimiza
(1,331 puan) tarafından
Amin inşallah canım biİmde her gitmemizde bişey eksik çıkıyo inşallah düzelirler evden çıkarmadım hiç balkona da dahil ondan düştü maalesf mahvetti şu virüs bi bitmedi
(94 puan) tarafından
Bizde hiç cikmsdik ama işte bunyeden bünyeye fark var hangi demir ilacını kullaniyorsunuz
(1,331 puan) tarafından
Demekki normalde 25 miş 23 olmuş neden bilmiyrrm açıkçası biz bestiron kullanıyorduk suan kullanmıyoruz ama elsik çıktıgında bırakıp ferrum kullandık2 ay

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 304 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Crazymom (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
29 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.