0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (398 puan) tarafından
11 aylik kizim var ne emekliyor nede biyere tutunup kalkiyor hic bsy yapmıyor  surekli oturduğu  yerde kndini yere atip sürünüyor  cekyat altina en tehlikeli yerlere sokuyor kndini..biran once yurusede bu halden kurtulsa diyorum:) sznkiler ne zmn yürüdü  neler yapiyorlar alkis bay bay anne dede diyor bide

4 Cevaplar

0 oy
(3,563 puan) tarafından
9 buçuk aylıkken yürüdü şu an 13 aylık sürekli koşturuyor evin içinde 5 dk oturmaz koltuklara çıkmaya çalışıyor artik
(398 puan) tarafından
Masalsh cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlum 9 aylıkken yürüdü herşeyine erken başladı aslında diş emekleme yürüme her çocuk çok farklı cnm 
0 oy
(50 puan) tarafından
Benim ikizler 10 aya yaklaştı, birisi çok hareketli, emekleme var, hatta düz duvara tutunup ayağa kalkıyor , kanepe kenarında dolaşıyor, ayakta 15 sn felan durabiliyor. Ama henüz yürümüyor. Diğeri ise bir aya yakındır asker gibi sürünerek gidiyordu. Üç beş gündür emekliyor. Ama henüz kanepeden tutunup kalkamıyor. İkisi de ara ara bizi tekrarliyor. Gel gel diyorum onlarda diyor del del diye. Babalarını görünce bab bab diyorlar. Acıkınca mam Man diyorlar. Alkış diyorum ikiside alkış yapıyor. Ama ikisinde de henüz diş yok. Ve kız olmalarına rağmen saçları çok kısa ya. Genel durum böyle. 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Benim oğlumda 11 aylık sadece yuvarlanıyo alkış yapıyo emekleme kalkma yok 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 129 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
10 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sorucukk (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu

412,583 soru

12,421,520 cevap

45,251 kullanıcı

Kategoriler

...