0 oy
410 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
5 gun oldu dogum yapalı ve evim cok kotu kirli kimse de yardimci olmuyor sezayrandan ne kadar sure sonra is yapmaya basladnz agrim oldu icin kaynanama bebegin camasirlarini yikar misin anne kalkmakta zorlaniyorum dedim yaparsin dedi kalkarsn

10 Cevaplar

0 oy
(6,398 puan) tarafından
Canm yuruyebiliyosan yavas yavas yap bence ama kaynanan niye yardimci olmuyor hic degilse bi 10 gun falan dinlenseydn
(6,136 puan) tarafından
Belki günaha girer kaynanası belli mi olur
(6,398 puan) tarafından
:D :D bilemem orasini ayip falan diyende var gelin dururken kaynana niye yapsn falan ama arkadasn durumunu bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(406 puan) tarafından

Dogumdan bir gün sonra eve geldim banyomu falan kendim yaptım giyinmeli falan olsun 5 gün yattım ama dayanamadım kalktım herşeyi kendim yaptım 

0 oy
tarafından
Kardesim allh yardim etsin gecmis olsun ne yapcan bekle ilestigin zamn yaparsin
0 oy
tarafından
Valla canim kimseye minnet etme ben de sezeryanliydim hastaneden çıktıktan 2 gün sonra çamaşır yıkayıp asmistim
0 oy
tarafından
on gunde rahatlarsın canim ben eve gekdigim gibi makineye camssir falan atmistim. kaynananida Allah islah etsin sen demeden onun yapması lazim
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Sezaryenden 2 gün sonra evde kek poğaça yaptım canım süpürge tuttum yardım edecekte vardi ama yaptım yatmak iyi değil zaten çok ağrın yoksa yavaş yavaş yap hem kendine gelirsin salma kendini
0 oy
tarafından
1 hafta yattım valla evde korktum
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Canım ben eve geline yani 4ncu gün ayağa kalkıp işimi gucumu yaptım elden fayda yok ağrısa da sızlamasa işini k3ndin yap kimseye şunu yap deme bugünün yarını da var boşver 
0 oy
(451 puan) tarafından
Kocan yardımcı olmuyo mu görmüyo mu veya sezeryan oldum eşim çamaşır bile yıkadı..
0 oy
(160 puan) tarafından
Canım 3 gün hastanede kaldım 4 gün evimide  topladım yemeğimi de yaptım yavaş yavaş  tabiki bünyeden bünyeye fark oluyo yavaşça yap çabuk iyleşirsin  

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
+1 oy
6 cevap 163 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
29 Mart 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 98 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ...H&E... (143 puan) tarafından soruldu