0 oy
1,097 göst.
Aile kategorisinde (389 puan) tarafından

Ayda 1 kendime bisey alirsam aliyorum bu corap olur yazma olur bazen almiyorum.

Ayda 1 ekmek arasi yiyoruz

Her ay bebegime bez mama aliyorum. Bez a101in sofia bezi mama aptamil

Çop kovalarim cok eskidi 2 yldir kullaniyorum wc ve mutfaga cop kovasi aldim 2 tanesi 25 tlye

Salata tahtam tahtaydi ve siyahlaşti kenarlari a101den 12tlye salata tahtasi aldim

Bebegim ve ben kabzm surekli duphalac aliyorum haftada 1 cunku ben aşiri kabizim ilacsiz cikamiyorum wcye

1.5 ayda market alisverisi yapyorz oda 400 tutuyor

Haftada 1 su siparis ediyorum 13 tlye

Kuaforum agdam yoktur. Evde kendim yumurta maskesi yapyorum haftada 1 sacimi boyamam.

Şimdide mutfagimin saati calsmyor pil takiyorum yine tık yok a101e saat geldi almak istyorum ama bi yanim ne cok harcyorsun diyor

Bide hali alcam ondada vicdan yaptim almasammi diyorum ama ihhtiyacimda var evimde fazladan hic hali yok cay dokulse kaldiriyorum yer boş kaliyor. 

Herseyin ucuzunu almaya calsiyorum genelde 

Sizce cokmu harciyorum acaba esime cokmu yuk oluorum

33 Cevaplar

0 oy
(10,039 puan) tarafından
Kiyamam kız ne alıuorsun da sanki. Ihtiyacn olan herşeyi durumun varsa al duşunmr, hayat kısa :)
(389 puan) tarafından
Ama esim cok calsiyor bende calismak istyorum ama 9 aylk oglum var kaynanamda calsyor annem cok uzak esime cok yuk olmak istemiyorum
(10,039 puan) tarafından
Bunlarla yuk olmazsn ki fuzuli bişey goremedm :)
(389 puan) tarafından
Keske herkes sizin gibi dusunse
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yoo bana göre az bile harciyorsun canım canını sıkma
(389 puan) tarafından
Saol camm
0 oy
(386 puan) tarafından
bence git biraz alışveriş yap canım onları hatta daha fazlasını herkes yapıyor
(386 puan) tarafından
hamileyim raporlu evdeyim çalışmak yasak doğuma kadar sen çalışıyormusun
(389 puan) tarafından
Yok kuzum ben bekarkende calismazdim
(386 puan) tarafından
neden canım
(389 puan) tarafından
Babam izin vermezdi evlendim hemen hamile kaldim
(386 puan) tarafından
aaa özüldüm her kadın çalışmalı bunu ilk baban desteklemeliydi  oysa):
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Ayy vallah utandm smdi ben yaa bakkala ben 300lira bazende 500lira borç yapiyom 1 haftada 100lirayi geciyo 
(1,475 puan) tarafından
Allh bagslasin cnm bende durm bu tek gidişte 100lira yapiyom bazen et turu süt urunleri cok aliyom pasta börek cok yapiyom
(389 puan) tarafından
Canm senin cocugun cokmus normal bence
(1,475 puan) tarafından
Normalde eşim catida calsiyo ev kira bez aliniyo ecznye ayda 150 küsür borç oluyo bebege gaz damlası vs aliniyo tek elle zor oluyo
(389 puan) tarafından
Evt cnm bende istyorum calsmak ama bebege bakcak yok
(1,475 puan) tarafından
Pandemiden once ev temzliklerne gidyodum pandemi olmadan 1ay once ben hamile kaldm pandemi oldu
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Bunlar ne ki. Ben eşimi haftada iki kere markete yolluyorum her defasında 80.100 yl verip gelyo onun haricinde her hafta kasaba et için 60.70 tl veryoruz. Ondan başka dışarı çıkmıyorum ama alışverişimide ihmal etmiyorum maşallah:) internetten sürekli bişeyler alyoruz. Ben çok fazla harcıyorum gerçekyen ama ihtiyaç. Her şey çok pahalı.
(389 puan) tarafından
Evet cok pahali malesef keske biraz indirseler fiyatlari sen calisiyomusun
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Çok harcamıyorsun gayet idareli ama benim kafam şeye takıldı ilaçsız tuvalete çıkamıyorum demişsin. Bağırsaklarını alıştırmışsın galiba bu iyi bişey değil canım. Lifli gıdalar tüket bol bol erik kayısı suyu falan kaynat iç hergün bağırsakların düzene girsin 
0 oy
(3,159 puan) tarafından

İnan giç harcama sayılmaz bunlar canım ben saysam ne kadar gereksiz şey alıyosun o zaman dersin bana :D

0 oy
(12,297 puan) tarafından
Kız 1.5 ayda 400 tl mutfak masrafi diyorsun cokmu harciyorum diyorsun. Bizimki 1500 u geciyo belkide. Bizim 1 ayki masrafla siz 1 sene geciniyosunuz :))
0 oy
(3,079 puan) tarafından
Gayet normal ihtiyaçlar canım sen harcayan görmedin 
0 oy
tarafından
bacım boşuna kendini strese sokma bende senin gibiyim ama sorsan kocama beni betırdın der her kavqada söyleniyor kendime bi *** aldıqım bile yok yıllardır aynı mont aynı elbiseler kaynanamın eskileriyle idare ediyorm paranın içinde yüzerken mümkün olduqunca eşimden beş krus almak istemiyorm onum için her kadın çalısmalı 
0 oy
(228 puan) tarafından

Okudum da çok garipsin canım guldurdun gece gece bunlar normal ihtiyaçlar yani sasirtiyorsunuz bizleri bazı arkadaşlar :D 

0 oy
tarafından
kız yok bunlar ihtiyaç hiç vicdan yapma. 
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Helal olsun masallahin var canım. Evini nasıl dusunuyosun..kocanin gözünün içine bakması lazım bı dediğini iki etmemesi.

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,229 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 477 göst.
8 Ekim 2020 Aile kategorisinde Lila (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
29 Eylül 2022 Aile kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 411 göst.