0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar ikinci gebeligim ve 34 haftalik hamileyim su gibi akintim oldu bnde acile gittim emin degildim cnk su olabilir diye cok şükür su sızıntısı yokmus ama dpktor bana dedi normal dogurabilirsin bu arada ilk dogumum sezaryan bnde doktora dedim hani uzun bi sure gecemesi lazim onun icin hem bn gecen sene dogum yaptim erken hamile kaldim senin gibi dogum nedeni olanlar dogurabilir dedi ilk dogumumda su sizintim vardi yani suyum yavas yavas geliyodu 39 hafptalikken dogumum oldu yani toparlarsam gecen sene suyumun yavas yavas gelme sebebiyle ve bebegin kalp atisi yavasladi diye sezaryan oldum bugun doktor bana normal dogurabilirsin cok sasirdim acaba dalgami gecti cnk cok riskli oldugunu biliyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(12,523 puan) tarafından

Sanıldığı kadar riskli değil hep böyle korkuttular bizi. Çünkü yaygın değil ülkemizde. Acog, mükerrer sezaryenin ssvdden daha riskli olduğunu söylüyor. Rüptür riski %0,5 - 1 civarı. Ben yaptım sezaryen sonrası normal doğum. Çok çook güzel geçti. En az 2 yıl öneriliyor aslında. Bi arkadaşım 1.5 yas ara ile yaptı. Benimkiler arasında 3 yaş 3 ay var. Destekleyen Dr, uygun koşullar ve donanımlı bir hastane varsa neden olmasın canım yapabilirsin :) 

(1 puan) tarafından
Bn sezaryandan 4 ay sonra yine hamile kaldim aralarinda cok yok acikcasi her iki dogumdanda korkuyom
(12,523 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(28,830 puan) tarafından

Doğuran çok kişi var .ama iyi bir doktor bulman lazım rast gele bir doktor öyle diyebilir kendi doktorunsa başka tabi

(1 puan) tarafından
Herhangi bi doktordu ama ilk defa boyle birsey duyunca sasirdim
0 oy
(349 puan) tarafından
Ben amaliyat oldum kistten normal doğurdum bnada demişlerdi normal doğum yapamazsın die hiç sorun yasamadim
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Yengem öyle birinci sezeryan 2. Normal doğurdu 
(1 puan) tarafından
Kac yil arayla acaba
(14,080 puan) tarafından
2 sene sonra
0 oy
(319 puan) tarafından
Hayır canim takip et doğum yapabilirsin bence bu fırsatı kaçırma.  Ben oğlum 6 aylıkken hamile kaldım buna rağmen normal doğum olsun diye çırpınıyorum henüz 12 haftaligim bakalım destekleyen bir doktor olursa normal isteyecem şuan bebegim 9 aylik ben 12 haftalık 
(319 puan) tarafından
Düşünün yani bi doktor buldum ssvd baya destekliyor belgesi bile var ama istanbulda ben bursada . Buna rağmen beni desteklerse istanbula gitmeye raziyim
(1 puan) tarafından
Ne yazikki ilk dogumumda cok bekledik acilma olsun diye iki gun bekledim ama olmadi yani bundada bekleme taraftari degilim ama bilmiyorum ne yapacagimi kararsiz kaldim
(319 puan) tarafından
Bence deneyin her gebelik bir değil.  Hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Yok cnm sen erken hamile kalmışsın başka Dr. Daha görün 
(1 puan) tarafından
Bn dusunmuyom ztn normal doğumu Sadcee doktor soyleyince sasirdim
(6,859 puan) tarafından
Sezaryen oldum bn zorunlu 33 haft doğdu kızım. Ben inan korkuyorum 2. Sezaryen den. Estetik yapıştırma oldu 5 buçuk aylık şuan hala sızlıyor ağrıyor nasıl gecicek bilmiyorum. Senin isteyerek mi oldu
(1 puan) tarafından
Isteyerek olmadi ama oluncada nasip dedim
(6,859 puan) tarafından
Anladım cnm hayırlısı olsn az zamanın kalmış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
(1 puan) tarafından
Allah razi olsun cumlemizin ins
0 oy
(386 puan) tarafından
ben araya 5 sene koydum doktor normal olmaz dedi ilki sezeryan olduğu için  yani bilemedim nasıl olur ki hemde senin ara çok az 
(1 puan) tarafından
Valla bnde cok sasirdim canin
(386 puan) tarafından
yinede başka doktora danış derim bu öyle basit bir durum deyil sonuçta
(1 puan) tarafından
Tabikide sorucam ama su an herhalde kimse beni normal doguma ikna edemez
(386 puan) tarafından
bende fazla cesaret edemem gerçekten hassas bir durum ve baya ikna edilmesi gereken bişey 2 sezeryan oldum ama kendimi ve bebeğimi riske edemem
0 oy
tarafından
Görümcem bir yıl arayla normal doğum yaptı 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 287 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,438 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 443 göst.
30 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Nazlihan63 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 843 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Annelerr toplandiik (27 puan) tarafından soruldu

406,027 soru

12,171,778 cevap

36,641 kullanıcı

...