0 oy
693 göst.
Diğer kategorisinde (1,198 puan) tarafından
Hanimlar iyi geceler dogumunuz nasil basladi haftam yaklastikca meraklanip tedirgin olmaya başladım. Suyunuz nasil geldi sanci nasildi yada nişan gelip mi gittiniz hastaneye. Yani tam olarak sormak istediğim ne olunca doğum başlamış oluyor hemen gidiyoruz hastaneye bilgi verirmisiniz 

39 Cevaplar

0 oy
(1,198 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hepinize teşekkür ederim hanimlar cok sagolun :)<3

-Reklam-
0 oy
tarafından

Başlamadı zorla başlattık:D

(1,198 puan) tarafından
O nasil oldu peki:)
tarafından
Valla 40 hafta olmuştu doktor artık alalım suyu kalmamış dedi öyle yani kendisine kalsa geleceği yoktu
0 oy
tarafından
Nisan geldi iki gün sonra sancin başladı gittim dogurdum
(1,198 puan) tarafından
Nişandan hemen sonra doktora gttinizmi bekledinizmi acaba
tarafından
Gittim canım 2 saat nst alttan muane ettiler 2 cm ağıllık vardı devam etmeyince eve yoladilar
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Nişanı gördüm gittim ama keske bekleseydim 3 gün hastanede yattim sonra suni sancı aldım 
(1,198 puan) tarafından
Nişandan sonra beklemelimiyiz ozaman
(2,128 puan) tarafından
Nişan gelirse bekle canım genelde nişan geldikden 3 gün sonra felan oluyo doğum
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Kontrole gittim orda öğrendim başladığını ama bende belirti yoktu hiç sadece ara ara su geldi ebe de şu bir anda gelir dedi ama suymus
(1,198 puan) tarafından
Sızma dedikleri oluyor yani o degilmi bende anlamam diye korkuyorum gercekten
(3,277 puan) tarafından
Anlarsın canim bende çok korkuyordum ama her şeyin farkında oluyorsun rahat ol afedersin ama iç çamaşırım ıslanıyordu avcumdan az az
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Suyum sızmya başldı kontrele gittim  hakıymışm sızıymş açılma başlmış ama sancım yoktu yatış verdilr suni sancı ile doğrdum işte şükür
0 oy
tarafından
Sabah kalktım kontrole gitmeye. Suyum sızıyormuş. Ben kaçırıyorum sandım. Doktor baktı suyum eline patladı. Sonradan farkettim ki 2 3gün sancı çekmişim ama ben anlamamışım  :)) 
(1,198 puan) tarafından
Ah bende ondan korkuyorum
tarafından
Kız ne korkuyon nolcak  :D şimdi yine günüm yakın ama ağrı mı sancı mı anlamıyorum  :D elbet doğacak korkma sen
0 oy
(591 puan) tarafından
38+1de suyum gelmişti sancım Bile yoktu sonra sancım falan geldi dogurdum suan 5 ay 27 gunluk kızım var canım Rabbım sag salım kucağına almayı nasip etsin :)) (
(1,198 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Bnm 40+0 da başladı dha önce yalancisi bile olmadı arttı hafif hafif gidip duş aldım hastaneye gitmek için duşta nişanm gldi hemen gtikk dha sonra 2 cm açılmam vardı yatisim yapıldı gece 2 tabi sabaha kdr sancım arttı suyumuda hemşire patlattı akşam üzeri 3 15 oğlum doğdu
(1,198 puan) tarafından
Anladim teşekkür ederim saglikla büyütün darisi basimiza artik :)
tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Başlamadi başlamaya niyeti yoktu sezaryan oldum:)
0 oy
(15,889 puan) tarafından
Gece yatarken birden uyandim yatağımı ıslattim sandım meğerse suyum geliyormuş. Suyumun gelmesiyle sancimda başladi yavaştan. Sancilari evde çektim dayanamayacak hale gelince hastaneye gittik ve doğurdum.
0 oy
tarafından
Herkesinki farklı ilerler canım 3 doğum yaptım 3üde farklıydı 1 de sadece sancıyla gittim 2.de nişanım geldi sancımın artmasını bekledim öyle gitttim 3.de suyum geldi sancım sonra başladı 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Gece vaktı regl agrısı gıbı sancılar yavas yavas geldı sonra sıddetlendı uyutmayacak kadar az daha evde cekeyım dedım agrıların suresıde yaklasmaya artmaya basladı ilk dogumum olmasaydı bıraz daha beklerdım hastanede beklemektense sonra wc de cok cok az kan gorunce tedırgın oldum oysa bekleyebilirmısım bıraz daha. Neysr 4 ten 7 ye kadar cektıö cok az ama agrılar yanı adet agrısı gıbıydı. Sancıları hep kaydettım sancı geldıjce kav dk surdugunu kac dk da bı geldgnı hep kaydettım tele. Sonra anladım dogum sancısı bu gercek sancı. Iste saat 7.5 dan aksam 19.30 a kadar hastenede bekledım sonra geldı oğluşum. Darısı en guzel bır sekılde sana cnm. Bol bol dua et sımdıden kendıne. 
0 oy
(557 puan) tarafından
Ztn gittiğin gibi yatiriyorlar Altan muane ediyorlar bnm ilk doğumum du üç gundu yoğun bir sancım vardı 3. Gün hastaneye gittim 3 cm acilman var dediler bnm günde 1 cm acilmam oldu ztn muaneden sonra ayağa kalktım kağıt imzalamk işin benden bir şey döküldü kan mi Nisan mi artık bilmiyorum sonra 6 cm olduktan sonra patlattılar suni vermediler kendi sancm ztn yetiyordu aşırı fazla idi ben doğum yapmak 25 saat sürdü 
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Suyum geldi 3 cocugumda da 2 saat sonra falan sancilarim siklasti doguma girdim 
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Bütün doğumlarımda doğumdan bir hafta on gün önce yarım saatte, 15 dakikada bir sancım olur, birden suyum geliyor, hastaneye gidip yatış işlerimleri derken 3 4 saate doğruyorum, çok şükür doğumlarım rahat oluyor
0 oy
(476 puan) tarafından
Yavaş yavaş suyum gelmeye başlamıştı 2tane suni sancı yemiştim akşam 8de gidip sabah, 12.09gece oglumu almısım kucağıma 
0 oy
tarafından
Herkeste değişik önce suda gelebilir nişan da .ikiside gelmez direkt sancı ile de başlayabilir .sen sancini takip et 
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Nisanim geldi sabah tabi hastaneye gittik ama açılma yoktu tekrar eve geldik ertesi gun agrilarim 10 dk bir gelmeye başladı sonra 5 dk da bire dustu sabah 4 bucuk da gittik 3 cm acilma varmis direk dogumhaneye aldilar oglen 1 de dogurdum canim, suyumu ebe patlatti
(1,198 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(135,800 puan) tarafından
Suyum gelmedi benim samci geldjydi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 125 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 96 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 174 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sibellllllllllll (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 778 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fatma Nur (120 puan) tarafından soruldu

412,213 soru

12,409,127 cevap

44,763 kullanıcı