0 oy
164 göst.
Aile kategorisinde (2,217 puan) tarafından

11aylik bir ara ne güzel düzeni vardı bozuldu ne yaparsam yapayım düzene sokamiyorum en az gece 2 de uyuyo havalar zaten soğuk dayanamıyorum gün içinde uyumak istiyor uyutmasam kıyamet koparıyor ağlıyor bağriyor of ya :(

5 Cevaplar

0 oy
(7,182 puan) tarafından

:ermm:Canım sakın ola sakın akşam 8 den önce uyutma. Uyursa daha 01:e kadar  uyumuyor. Dün öyle oldu uykulu nöbet tuttuk. Ikındınleri 2 gibi uyut gündüz. Tam uykusu bastımıydı kendisi uyuyor 9'da.. Biz böyle çözüm bulduk.

(2,217 puan) tarafından
İnat ki ne inat benimdr suçun var düzene sokamiyorum yavrumu artık suçluluk duygusu bastırdı cnm uykuyu seviyor uyuyo demi iki saat sonra yine uyucam diye ağlıyor ya
-Reklam-
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Gunduz uyudugu ıcın benımkıde bazen 9 da bazen 1 dr uyuyor 
0 oy
(122,384 puan) tarafından
ne oluyo bu 11 ayliklara benim baby boyda 11 aylik hic uyumuyo
(1,277 puan) tarafından
Aynı yaa benimki de valla 12 sen aşağıya yatmıyor bebe kalkıyor kuduruyor :D
0 oy
(471 puan) tarafından
Benim oğlum 8 yaşında telefonla oynamaktan gece 12 . 1.. 2 .3 hep bu saatlerde uyuyo bende uzuluyom ama yapcak bise yok sıkma üstüne gitme düzelir canları sağolsun
0 oy
tarafından
Gündüz uykusuna dikkat et günde 2 kere yatırmaya bak ve saat aralığını takip et ben uyku eğitimi verdim 1 yaşında ve çok rahatım 
(2,217 puan) tarafından
Nasıl veriliyor bilmiyorum nolur bilgilendir beni nasıl bir yol izlemeliyim
tarafından
Ben tam 2 ay uğraştım daha bebeğim 5 aylıktı uyku saatlerini uzattım genellikle benim bebeğim acıkınca uyanirdi ben gündüz iki defa yatiriridim akşam saat 8.30 dedin mi karnını doyurup 9 da uykuya hazırladım emerdi uyurda 3 veya 4 saat sonra uyanmasını beklemeden doyururdum emiyirsa meme emmiyorsa mama yapıp uykusunda veriridim böylelikle hem uyanma ihtimali azalirdi ayiyetten tok olduğu için ben rahatlardim bir hafta bilemedin 2 hafta seni çok yorar sonrasında kendi alışır devamını yazacak canım az sonra
tarafından
Lambayı kapat otursa bile kapat lambayı oyalanacagi ne varsa al önünden eşinle kendine kural koy uyku saatinde kesinlikle oynatmaya vs yaklasmasin nini aç ona karanlık odada kendi kendine uyumayı öğret 11 aylık artık küçük bir bebek değil bazı şeyleri idrak edecektir dene bak
tarafından
Saatli besle onu açılıp uyanmasına fırsat verme
tarafından
Daha neler neler canım sen daha iyi bilirsin huyunu bir kaç gün izle neden uyumuyor aç mı yada oynamak mı istiyor istediği şeyler engel koyma vakti geldi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 223 göst.
0 oy
8 cevap 195 göst.
0 oy
4 cevap 229 göst.
2 Ocak 2021 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esr96 (788 puan) tarafından soruldu

403,618 soru