0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Önceden yoklukla şimdide parayla sınanıyoruz şunu bilelimki hayatta hiç bişey sevgi saygı kadar önemli değildir yokluğuda dibine kadar yaşadım eşime her zaman destek oldum çalıştım çabaladım kayınvalidemle birlik oturuyorduk dişimi tırnağıma taktım ayırdım evimi küçük çocuğum vardı çalışmadığım zamanlarda oldu bir kuruşun hesabını yaptığım zamanlar şimdide çalışıyorum eşimden bu zamana kadar bişey istemedim gelelim asıl mevzuya eşim ek iş yapmaya başladı 1 haftadır kazancıda gayet iyi bana kendi dedi kazandığımı senin karta atacağım lazım oldukça senden alırım peki dedim sevindim bende belki oradan çocuklar için birikim yaparım evin eksiklerini alırım diye geçirdim içimden hangimiz istemeyizki bunu eşime bugün sordum ne zaman atacaksın diye atsamda senden geri alacağım para kalmaz sende dedi her zaman olduğu gibi yine döndü sözünden hakimiyet hep kendinde olsun istiyor ama kendide bi iş beceremiyor daha geçen ay benim kredi kartımla kendine ayakkabı aldı ben nerede hata yapıyorum söyler misiniz ona gelince onun bana gelince ortak ne bunun adı? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir söz var ALLAH AZ VERİP ARATMASİN COK VERİP AZDIRMASIN hep derim Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin 

Allah yardımcın olsun canım 
tarafından
Aynen öyle görmemişlikten oluyor tüm bunlar onun parasına tamah edecek değilim kendisi böyle atar tutar iş ciddiye binince geri vites kendimi enayi gibi hissediyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anasının Babasının eğitemediği adamlar koca oldum sandığı zaman byle oluyo kuzum. Hiç anlamam evlilikte senin benim olayını ki senin ne kdar çabaladığını da biliyorum. Ben burdan görüyorum o nasl göremiyo anlamıyorum. Hata sende değil kendni eşin geliştirememiş ne düşünüyo ki sna verince ne olcak o sna 1 verse ben eminm ki sen onu 10 20 yaparsın. Allah sana sabır versin vlla bişey diyemiyorum keskw çözümü olsa bunun. 
tarafından
Verme snde gelip sna ağladığında. Sen bna verdin mi de parayı bnden istiyosun benm ihtiyaçlarım var param yok de o 1 ağlıyosa sen bin ağla. Öyle aklı başına gelir belki.
tarafından
Paranın hepsini göndermiş bana ama hevesim kaçtı sinem ne yapayım geri gönderiyimmi istemiyorum onun parasınıda pulunuda
tarafından
Şmdi geri göndersen bu defa dicek ki ben gnderdm sen istemedin bnce hiç ağzına laf verme bırak dursun sende onun tepkisine bak
tarafından
Evet vermicem  artık arsız  doyumsuz olucam isticem bende herkes gibi bakmak zorunda yapmak zorunda değilmi eşşek gibi yapsın sömürcem onu ağlaya ağlaya gözüm şişti  be :D
tarafından
Aman ağlama canım aynen öyle bırak o baksın ağlasın istemediğin için byle yapıyo zaten dilinde hep bi yok olsun bak nasl düzelcek :)
0 oy
(122,373 puan) tarafından
Sende ayir keseni bacim
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Senden farksız sayılmam cnm ama bizim durum iyi değil tabi şükür her halimizebnee eşime her konuda destek oldum yeni evlendik bir aylık gelinken altınlarımı satıp bakkal açtı batırdı birlikte işletiyorduk hamile halimle gece gündüz demeden rahatsızlığımı bile dile getirmiyordum ardından yeni gekin eşyalarımı satıp onun ailesinin yanına geldik orda da bn hatalı oldum burnumdan getirdiler kulaģımda ki küpeme parmağımdaki alyansıma kadar feda ettim elalemin çocuğuna bakıp kendi çocuğumdan uzak kaldım ailemle yuvam daģılmasın diye küstüm ev eşyalarımı sattığı için kendi bazamı ćamaşır makinamı kendim aldım ama sorsan hep kendi yaptı hep ailesi destek oldu üstüne üstlük ablaları kızımıza baktıģı için ayda beş yüz onlara vermemiz gerekiyormuş bnde ne baksınlar ne bn kızımdan ayrı kalayım nede 1 milyar bile almadıģım paranın yarısını onlara mı vereyim kimin çabalıyorum oldu valla bn kızımdan ayrı kalacam başkalarının çocuğuna bakıp altını temizliycem oyun ablası olacam ama parami da onlara vericem ne yaptın ki diyor bna sonuć olarak anlayacağın erkeklerin bir çoğu nankör ve bencil
tarafından
Nankörler işte iyilik yaramaz erkek milletine biz insan olduğumuz için kıyamıyoruz aman sıkılmasınlar diye koşuyoruz ihtiyaç olunca değmiyor değmiyor
(1,467 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef ikinci yolda gelecek düşünüyorum da onda da aynısını yapar  mı babamlar yani ablamlar baksın sen biraz ćalış bana yardımcı ol dermi diye
0 oy
(50 puan) tarafından
Canım öncelikle şunu söyleyeyim 10 yıldır evliyim, 3-4 dışarda özelde çalıştım. Sonraki süreçte evden çalışıyorum. Yeri geliyor evden kazancım eşimden fazla oluyor. İkiz bebelerin olmasina rağmen hala evden işimi yapabiliyorum hamdolsun belirli seviyede kazancım da oluyor. Eşim malum sürekli çalışıyor zaten. Ancak ne eşim, ne ben hiçbir zaman senin paran benim param demedik. Bir para varsa o evin parasıdır. Ortak akılla yönetilir. Bunun aksi durumda muhakkak ikilik çıkar. Kimisine bakıyorum sen elektriği öde ben kirayı öderim başkasına karışmam. Yok çocuğun masrafları sana ait mutfak bana ait gibi Türk aile yapısını kokukunden dinamitleyen yaklaşımlar o kadar çoğaldı ki . En temel problem bu bence bunu çözdüğünüz vakit iş zaten çözülmüş olur. 
tarafından
Hiç bi zaman senin paran benim param muhabbetine girmedim ben herşeyim benim ortak ayrım yapan kendisi ben daha ne diye bilirimki ben kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum zaten ona ihtiyaç yok bizde kocanın adı var kendi yok
0 oy
tarafından
Senin paran benim param olunca böyle oluyo malesef mantıklı bi şekilde düşünse böyle yapmazdı bende çalışsam eşimle böyle kavga ederdik bende istemsiz benim param diyorum erkekler istiyo ki kadınlar öyle demesin gururları kırılıyomus
tarafından
Hayır ben benim param demedim ama o ayrı yapıyor işte hesabını
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Cnm esin eğer senin benim param ayrımı yapıyorsa sende yapacaksın. Maaşını vermeyeceksin ona kendi ihtiyaçlarını alacaksın. Evin ihtiyaçlarını o almak zorunda..
tarafından
Eşliğin ne anlamı varo zaman canım kendisi bizi bu hale getirdi hep tutarsız hep dönüyor
(1,019 puan) tarafından
Esligin anlamını o düşünecek canım bu kadar bencil bi insana ben zaten eş gözüyle bakmam ki.. (kendi acımdan cvp verdim)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 185 göst.
0 oy
6 cevap 290 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
5 cevap 237 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeli_1 (438 puan) tarafından soruldu

403,493 soru

12,088,560 cevap

36,379 kullanıcı

...