+1 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

1. çok canım sıkkın tırnak batması var Sanırım ben de hamilelikten doğumdan beridir sanırım kilo aldığım sonra sezeryan anestezi ilaçlar derken şiştim tırnaklarımı da ***** kesmişim tırnaklarım batmış bugün genel cerraha gittim Adam bana diyor ki gel lokal anesteziyle tırnaklarının bir bölümünü alayım Belki rahat edersin belki de etmezsin İstersen bir ayağını deneyelim memnun kalırsan diğer Ayağını da yaparsın diyor çok canım sıkkın Hem çok canım yanıyor hem de adam özel doktordu hiçbir şey yapmadi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğumdan sonra üç dört tirnagimda batık oldu kısacık kesme rağmen. O kadar çok derdim vardı ki ustelemedim bile çok agirmasina rağmen. Sonra kendiliğinden geçti. Çektirme bence çok zor bir şey netten bak bı domates koyuyorlar galiba iltihabı alıyor sonra kesip çıkar 
tarafından
E çıkmaz öyle mi kalacak yok kuzu ben olsam başka yöntemler denerdim o yapılacak en son sey
tarafından
Bende doğan denemiştim  ,şimdi başka seferde denicem ya cesaret edemem
tarafından
Dediğim gibi netten bak kuzu soğanın iltihap sökücü etkisi var bı dene zararı olmaz inşallah kendiliğinden geçer senin de
tarafından
Inşallah  buket  ya çok sagol♥️
tarafından
Sen de kuzum geçmiş olsun şifa olur inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben 7 aylık hamileyken çektirdim tirnağımı  gerçekten çok zordu çekerken hissetmiyorsun  ama 2 saat sonra başlıyor ağrılar ama başka çaresi de yok
tarafından
Bana lokal yapıcaz acımaz,  sonrasında da acımaz dedi.
Peki sneinki şimdi nasıl iyi mi
tarafından
Iyi canım benim tüm  tirnağımı  çekmişti  senin sadece batığı  alıcaksa  acimaz
tarafından
Ama sonrasında cıktı mı tirnak
0 oy
tarafından
Deneme tahtası mi o ayak o nasıl doktor 
tarafından
Guevn vermedi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 584 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 671 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 561 göst.
3 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (7,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 841 göst.

Kategoriler

1,444,579 soru

23,736,208 cevap

313,752 kullanıcı

...