+1 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

1. çok canım sıkkın tırnak batması var Sanırım ben de hamilelikten doğumdan beridir sanırım kilo aldığım sonra sezeryan anestezi ilaçlar derken şiştim tırnaklarımı da ***** kesmişim tırnaklarım batmış bugün genel cerraha gittim Adam bana diyor ki gel lokal anesteziyle tırnaklarının bir bölümünü alayım Belki rahat edersin belki de etmezsin İstersen bir ayağını deneyelim memnun kalırsan diğer Ayağını da yaparsın diyor çok canım sıkkın Hem çok canım yanıyor hem de adam özel doktordu hiçbir şey yapmadi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğumdan sonra üç dört tirnagimda batık oldu kısacık kesme rağmen. O kadar çok derdim vardı ki ustelemedim bile çok agirmasina rağmen. Sonra kendiliğinden geçti. Çektirme bence çok zor bir şey netten bak bı domates koyuyorlar galiba iltihabı alıyor sonra kesip çıkar 
tarafından
Ah buket ya o acıdıkça baktıkça bende üstüne  kestim hep.

Ödüm  kopuyor daha sezeryan travmasını atlatamadım  bi de tırnak operasyonuna kalbim dayanmaz ki, gece uzanınca hep  sızlıyor,  doktor hiç güven  vermedi boşuna  o kadar para da verdim keşke bor krem olsaydı da geçseydi sabah uyansam iyileşse,  hemde iki ayağım in baş parmakları  ya
tarafından
Çok iyi anlıyorum kuzum çok kötü benim parmaklarım agiriyordu bı kaç gün sonra ancak vakit bulup baktım iltihap toplamış şişmiş uğraşmadım o geçti diğeri sonra diğeri.
Kuzenim de öyle oldu gitti tırnağını çektirdi yuruyemiyordu sonrası çok sıkıntı.
Hem annemden biliyorum kocakarı yöntemleri diyolar ya öyle şeyler iyi geliyor kuzu soğan kozleyip koyuyolar ya da domates iltihabı alıyor annem batık olunca öyle yapıyor hep. Doktorun da kolayını bulmuş öyle kolay mı kucuk çocukla ameliyata girmek
tarafından
Ya bana hemen üst  kata kel çekim dedi,  gitmedim  bebekle de sorun yaşamazsın diyordu
tarafından
Yok kuzum başka yolları varken niye hemen çektiresin ki. Emin ol böyle batık olması o ameliyatın ağrısından iyidir
tarafından
Ay aşağı ayorumda derya çektirmiş ama onunkini bütün çekmişler benimkinin yarısını alacağını söyledi,  birde dedi daha  da tırnak çıkmaz orda
tarafından
E çıkmaz öyle mi kalacak yok kuzu ben olsam başka yöntemler denerdim o yapılacak en son sey
tarafından
Bende doğan denemiştim  ,şimdi başka seferde denicem ya cesaret edemem
tarafından
Dediğim gibi netten bak kuzu soğanın iltihap sökücü etkisi var bı dene zararı olmaz inşallah kendiliğinden geçer senin de
tarafından
Inşallah  buket  ya çok sagol♥️
tarafından
Sen de kuzum geçmiş olsun şifa olur inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben 7 aylık hamileyken çektirdim tirnağımı  gerçekten çok zordu çekerken hissetmiyorsun  ama 2 saat sonra başlıyor ağrılar ama başka çaresi de yok
tarafından
Bana lokal yapıcaz acımaz,  sonrasında da acımaz dedi.
Peki sneinki şimdi nasıl iyi mi
tarafından
Iyi canım benim tüm  tirnağımı  çekmişti  senin sadece batığı  alıcaksa  acimaz
tarafından
Ama sonrasında cıktı mı tirnak
0 oy
tarafından
Deneme tahtası mi o ayak o nasıl doktor 
tarafından
Guevn vermedi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 587 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 671 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 565 göst.
3 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (7,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 848 göst.

Kategoriler

1,446,459 soru

23,761,358 cevap

315,436 kullanıcı

...