Make a wish cnm bende senin gibiydim, ilk başlarda bitane daha yap diyeni dövecek kadar kinleniyordum :) sonunda o etraf aklıma girdi ve iyiki oldu :) Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı olanı versin cnm
Ggyk cnm benim ikiz olduğu için hiç düşünmüyordum ama bi süre sonra insan bebek özlüyor ve olsun da istiyor
ya aralarında çok az yaş olacak birlikte büyüyecekler 1,2yıl sabredip kendinden ödün vereceksin, yada 1.sınıfı büyük çocuğuna bitirtip doğuracak ve rahat edeceksin, oda 7, 8yaş arası olacak. Mesela ben ikizlerimi 4yaşlarında sibyan mektebine, 5yaşlarında anaokuluna, 6yaşlarında ilkokula yolladım ve herşeyleriyle dört dörtlük ilgilenebildim, ama bebek olsaydı asla o şekilde ilgilenemezdim, şimdi 3.sınıflar ben demeden ödevlerinin başına oturur, canlı ders saatlerini kendileri takip eder, odalarına asla karışmam kütüphane, gardolap yatak düzenleri hep kendileri halleder, ben çok rahatım oğlumu emzirmeden emzirmeye uykudan uykuya alıyorum desem yeridir, hep ablaları ilgilenir çok güzel bakıyorlar oynatıyorlar maşallah, o uyurken ablalar kendine vakit ayırır kitap felan okurlar