0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (769 puan) tarafından
En etkili kullanımı nasıl 1 atıyordum sonra kötü oldum 2 ye çıkardım geceleri atıyorum sadece başka nasıl kullanabilirim

5 Cevaplar

0 oy
(12,562 puan) tarafından
Dr bana gece yatmadan 2 tane ic dedi denedim ama yok hicbi ise yaramadı 
(769 puan) tarafından
Bende de etki göstermiyor artık :(
(12,562 puan) tarafından
Yok anam hicbisey fayda etmiyor o ise yaramazsa metpamit kullan demisti. Çok çok kötüysen zofer kullan dedi en etkilisi oymus kanser hastalarının mide bulantıları olduğu için onu kullanıyolarmıs cok kötü olup hastaneye yatsan da sana onu verirler dedi
Hiçbi şey kullanmıyorum saldım artık :D
(769 puan) tarafından
Metpamid de kullandım yok olmadı banada ilk hamilelikte onla durdum ama bu fena imiş bence
-Reklam-
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Gece yatmadan önce 2 tane içiyordum ama hafif aç olman lazım bide sabah aç karna 1 tane içiyordum öyle etki etti bana 
(769 puan) tarafından
Zararı olmaz demi akşam yatmadan önce atsam 1 tane sonra sabah da aç karnına atsam nasıl olurki
0 oy
(595 puan) tarafından
Gece yatmadan iki tane iciyodum oyle yaradi bana 
(769 puan) tarafından
Şimdi yaramıyor bana ya akşama doğru etkisini kaybediyor
(595 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canim ya doktoruna bi danış istersen simdi derim soyle kullan falan bi zarari olur sen en iyisi bi sor yani
(769 puan) tarafından
Kuzum zaten doktorum ilk 1 tane at sonra yaramazasa ikiye çıkar demişti acaba birini sabah birini akşam mi atsam
(595 puan) tarafından
Valla onu bilmiyorumda ben gece yatmadan iki tane iciyodum ilaci kullandığım surecede faydasini gördüm. Yani doktorum uyku yapabilir o yuzden sabah icme aksam ic demisti
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Gece yatmadan once 2 iciyordum ama bi.ara hic faydasini gormuyodum o ara asiri b7lantim.vardi bulantilarin az.oldugu zamanlarda faydasi.oluyo prilamin
(769 puan) tarafından
Valla bilemiyorum artık ya bazen iyi bazen çok berbat oluyorum kokulardan bıktım usandım artık :((
0 oy
(167 puan) tarafından

Ah be ne güzel uyku yapardı onu içince hayat bana güzeldi evde olsa gerek içsem mi napsam :D

(769 puan) tarafından
Hiç fark etmedim kız gece çok uyanıyorum aksine

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (625 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 629 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 528 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (159 puan) tarafından soruldu