0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hiç diyet yapamıyorum açlığa tahammül yok aksam cay olmadan yapamam kahvaltıda ekmeksiz öğlen ve akşam aramam ama idare ederim nasıl kilo vercem yaa cok aldım kendimi ilk defa 70 kiloda görüyorum 155 boy ve şaş kaza 2.olsa bu kilo beni zorlar kızlar yaa offff nasıl verilir bunlar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ahh ahh açım aççççç yemeden yatıyorum artık bende 1.45 boyundayım küçük bişeyim 60 kg olmuşum 55 dim oyüzden frenlemem, lazım 2 akşamdır yemiyorum bide emziriyorum akşam oldumu yemeği kesiyorum kimyonlu yoğurt yiyorum 

tarafından
Seni uzun hatırlıyorum ben evet ya kısa olunca kilo hepten abest görünüyor nolcak böyle yaa yemeden enerjim olmuyor sinirli oluyorum fln dşyetlik seyler de bana göre değil
tarafından
Hahaaaa aynı ben ben mide küçültme ameliyatlıyım biliyosun 1 yıl arayla 2 tane çocuk dünyaya geldi dolayısıyla kg kaldı sezeryan göbeği oldu şimdi ben birde regl olmadım 3 ay oldu oyüzden de olabilir diyorum ben bakalım aldığım kg leri vermeö lazım genel cerrah doktoru bana aslında sana 55 kg ideal desede benim bi 50 ye inmem lazım
tarafından
Lazımda nasıl incez nasıl basrcaz aslında daha güzel olcamı düşünüp gaza geliyorum giydiklerim gğzel olcak fln diyorum ama yemeyi cok seviyorum yaa nasıl yaparız
tarafından
Ayy bi güzel oluyo anlatamam sana zayıflayınva herşey oluyo
tarafından
Hafif hissediyorsun herseyden önemlisi süslenesin geliyor ayy baalasakmı benim adamda tam buğday ekmeğini Bi alışkanlık edemedi iki alıyor bırakıyor
-Reklam-
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Bende 1.54 boyundayım 31 haftalık hamileyim 63 kiloyum ki doğuma kadar daha alırım şimdiden gözümde büyüyor nasıl zayıflarım diye
tarafından
Ben emzirirken iyiydim kestim dahada aldım offff
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Sebzeye falan ağırlık verseniz gece cay için gene caysiz olur mu yahu
tarafından
Caysız olmuyordu yanında illa bisküvi VS tatlı ahh ahhh
(5,724 puan) tarafından
İşte günü bı şekilde geçiriyoruz gece de leblebi galete falan yiyin
tarafından
Dengelemek lazım gercekten cok saldım kendimi yaa evde lesli yapsam diyorum kendime vakit ayırmam lazım
(5,724 puan) tarafından
Bende dikkat ediyorum al ver al ver vücutta şaşırdı artık.. her kış diyorum yaza zayıf gircem.olmuyor bu bahara artık hayaller
tarafından
İşte su zaman bu zaman vakit geciyor yaaa napsakkkk
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Bnde bgun yine başladım
(1,519 puan) tarafından
Aralıklı oruç programı indirdim canm bol su iciyirum protein ağırlıklı beslenmeye caliscam bakalım
tarafından
Runya özel msj atmışsın okuyamadım kapatmışsın sonra msjlarını
(5,724 puan) tarafından
Ya ben bu ayarları karıştırdım yine herhalde canım
(5,724 puan) tarafından
Canım ben bekarken 103kiloydum adet düzensizliği oldu yuzumde tüylenme oldu doktora gittim senin hormonlar çökmüş kilo vermen lazım dedi diyetisyene gittim hormon tedavisi de lazımdı baştan diuet liste verdi sonra diyetisyeni bıraktım ama listemi değil 103kilodan 67kiloya düştüm ama bir senede az az gitti hızlı vermedm bide her gece yürüyüş yaptım yağmur çamur demeden sonrw evlendim hamile kaldım ikizlere 20kilo aldım doğumdan sonra 10kilo gitti işte süt olsn uemek yiym bide koruyucu hap kullandm çok kilo aldırır onlar yapımda da kilolu olmak var iştahım çok eğer kendmi dizginlemesem daha bı o kadar olurum eski halime dönmek istemiyorum emekten sonra şuanda zayıf degilkm dikkat ediyorum çok 81 kusurum ama gidicek olcak yapcak bişey yok canım
(5,724 puan) tarafından
Bunu yazcaktim canım
0 oy
(13,455 puan) tarafından
56 kıloyum 156 yım yuvarlanıyorum tişikkirler 
tarafından
Hahaha Napcaz yaaaa
(13,455 puan) tarafından
Aman uğraşıyorum da veremiyorum ben ya çünkü 3 gün dikkat etsem 4.gün yiyorum
tarafından
Ahhh ahh evde kafayı yedik çünkü cıksak arabayla bile yürüyüş yapsak bebeleri koyup nerdeee
(13,455 puan) tarafından
Ben dışarı çıkınca kendimi uzayda gibi hisseder oldum ya market falan gezmeyi unutmuşum resmen

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
14 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,747 soru

12,427,081 cevap

45,535 kullanıcı

Kategoriler

...