0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kimse kinamasin

Çok zor durumdayz evimizde kavga gürültü huzur yok yediğimiz bir lokma zehir zıkkım bize annem artık yemeden içmeden kesildi 
Büyü yapıldığını biliyoruz ama hiç bir şekilde bir yol bulamadık
İstanbul Kocaeli tarafında bildiğiniz güvenilir muska yapmayan bir hoca var mi?

6 Cevaplar

0 oy
(884 puan) tarafından
Evde bakara suresi okuyun acın dinleyin. El acın Allah a dua edin. Felak nas ihlas suresi okuyun. Bunlar aynı zamanda bunlar için de var. Öyle Kur 'an i kerimde kalsın diye değil. Evet büyü nazar vardır ama bunlardan korunmak için de ayet i kerimeler de vardır. Böyle hoca moca bilemedim yani
tarafından
Biz bunları yapıyoruz zaten cahilde değiliz durum ciddi olduğu için ne yapacağımızi bilmiyorz
Büyü yapıldığını bildiğimiz için zaten çaresiz kaldık
-Reklam-
0 oy
(877 puan) tarafından
Evet canim çok iyi bildiğim tek " ALLAH "ona siginmaktan asla vazgeçme elbet sifanizi verir
0 oy
tarafından
Valla cnm benim durumum da aynı seninki gibiydi huzur falan yoktu hatta eşim kaç defa dedi bana kalk evi ara bişey bulcn falan dedi o derece en son bı tanıdık kadın vardı Allah affetsin normalde asla böyle şeylere inanmam büyü falan yapmiyo ama görüp konuşuyormuş biri sana muska yapmış dedi yerin dibine gömmüş sana dua edecek benimkilerle beraber dedi sonra gittim tekrar bana muska toprağın altından çıkmış dedi şükür o gün bu gündür iyiyiz
tarafından
Rabbim canından çıkarsın insAllah Allah'tan bulsunlar
0 oy
(163,170 puan) tarafından
Rabbim yapan her kimse cennet yuzu gostermesin ona huzur bozanin huzuru kalmasin
tarafından
Aminn aminnn inşaallah Allah razı olsun cnm
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Büyü bozan kimse bilmiyorum ama ALLAH a sığın duani oku bol bol felak nas ayetel kürsi oku inşallah düzelir 
tarafından
Okuyoruz cnm ama elimzide muskalsr var keyfimizden hoca aramıyorz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 391 göst.
22 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 345 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 288 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu