0 oy
233 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (389 puan) tarafından
Marketlerde satlyor 1 yaş sütleri ondanmi verdiniz ýoksa inek sutumu

8 Cevaplar

0 oy
(51,495 puan) tarafından
iksiinide içmedi icmiyo
(25,212 puan) tarafından
Anca lak lak sakız çiğnesin
(51,495 puan) tarafından
bide çekirdek citliyo dur resim aticam sana
(25,212 puan) tarafından
At bakayım şu zilliye
-Reklam-
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Devam sütü verdim ben canım
(5,727 puan) tarafından
Aptamildi canım
(470 puan) tarafından
Ya canım benimki 18 aylık 3 5 yudum inek sütü içmiştir ancak ama 5 diş geliyor gece gündüz memede eridi bitti yani yemekte yemiyor doğru düzgün kilolu bebekti 8 aydır adam akıllı bir kilo almadı ona rağmen tombiş sanıyorlar fotoda  neyse bi kere az inek sütü ılıttım ağzına sürmedi emzirirken bir yandan ne içirsem ki kefir falan da içiyor araba bir mama mı süt mü devam sütü mü
(5,727 puan) tarafından
Canım senin bebeğin 18aylikmis o başka arkadaş ilk inek sütümu devam sütümu diye sorunca devam sütü dedim inek sütü dokunmuyorsa tabiki içer bir yaşını geçince birde kansızlık alerji yapıyor pınar devam sutunu aldın mı hiç ondan da çok ictik
(470 puan) tarafından
Dokunmuyor canım henüz hiçbir şeye alerjik reaksiyon göstermedi. Zaten talasemi taşıyıcısı kızım yani kansızlık taşıyıcı olarak bütün hayatı boyunca karşısına çıkacak ama kan değerleri çok düşük değil. Pınar devam sütü almadım bende geçen aylar sonra ilk kez markete gidince öylr bi süt gördüm sizin dediğinize bneziyor ondan mı alsam meme delisi içermiki emzik vs de kullanmadı
(5,727 puan) tarafından
Pınar devam sütünün tadı güzel canım dene istersen bir. Kızın mi kansızlık taşıyıcısı Rabbi. Şifa versin kefir falan seviyormu yogurr
0 oy
(5,914 puan) tarafından

Devam sutu verilmesi lazimmis hatta yogurt kefir ayran iciosa hic inek sutu vermeyin daha iyi dior doktorlar :unsure:

(389 puan) tarafından
anladim bugun Markette pinar 1 yas sütu vardi ondan alsam olurmu
(5,914 puan) tarafından
Olur canim bir arastir icerigi temizse al
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Devam sutunu pek sevmedi inek sütü veriyorum
(389 puan) tarafından
Kac aylikken verdin ilk
(45,036 puan) tarafından
11 aylıkken verdim şimdi 13 aylık olcak
0 oy
(954 puan) tarafından
Ben ikisinden de veriyorum hangisi den gelirse ama bebeğim 1yas+ yi daha çok sevdi
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Aynen canım onlardan veya normal sütlerden aliyom 
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Herkes başka bişey diyor ben bir yaşına girince bir çay bardağı kadar inek sütü verdim mama da verdim anne sütü bitmişti o ara.. ilk bir sene anne sütü alan kızım küçüktü bir yaşından sonra inek sütü kilo aldırdi boyu uzadı yoğurtta veriyorum 16 aylık olunca mamayı bıraktık 2 yaşa kadar vermeyi abartı buluyorum
0 oy
(439 puan) tarafından
Bende 3 ay önce falan bıraktım mamayı bazen devam sütü alıyorum bazen normal süt kızım kefir falan da içiyo seviyo

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 90 göst.
15 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenibirannesr (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 211 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
10 cevap 152 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,861 puan) tarafından soruldu

409,082 soru

12,295,169 cevap

38,309 kullanıcı

Kategoriler