0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Yaklaşık 3 gündür 4 ay 5 günlük bebeğime yoğurt yediriyorym kendisi de bu durumdan çok memnun çünkü sutum artik çok çok azaldı doymuyordu bende başladım kaç gün dhaa yoğurda devam edebilirim günde bir tatlı kaşığı veriyorum öğlen vakti sadece gerisinde sütümü içiyo yoğurttan sonra ne vermeliyim 

5 Cevaplar

0 oy
(1,121 puan) tarafından
Sorum yukarı çıksın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dördüncü aydan itibaren gece mamaları var diye biliyorum onu verebilirsin canım 

Eğer yoğurt sıkıntı yapmadiysa günde bir kaşık bir kaşık artirabilirsin
(1,121 puan) tarafından
Merhaba kaç gün yoğurda devam etmeliyim mama kullanma taraftarı hiç değilim:(
tarafından
Aslında mama versen daha iyi olur bence daha küçük midesini yorarsa ilerleyen aylarda pek bisey yemez ama yinede vermek istiyorsann yoğurt hep verebilirsin günlük üç kaşık falan
(1,121 puan) tarafından
Midesini yormadan veriyorum zaten doyunca istemiyo ama doymazsa süt ariyo gözü
0 oy
(853 puan) tarafından
Midesini cok yormamak.sartiyla tadimlara başlayabilirsin  sebze ağırlıklı 3 gun kuralıyla ama isterseniz biraz bekleyin hazımsızlık yapar kabız olur ishal olur huzursuz olur ama annesi yinede sen bilirsin 
(1,121 puan) tarafından
Merhaba şuan kabız vs bi sorun yaşamadık kaç günden sonra sebze vermeye başlamalıyım elmanın tadına baktirdim onu da sevdi sanki
(853 puan) tarafından
Mrb canim kendi tecrübelerimle yazım diğer yazan arkdslardaan da fikir alir kafana yatani yparsin 6 aylık basladim mama ve anne sütüyle besleniyordu once sebzelerden başladim 3 gun boyunca mesela patates hasla ver bisey Olmazsa hemen havuç hasla 3 gun ver hepsini 3 gun dene ver sebzeler bitince meyveler gec cunku tatlıya alışırsa sebzeleri yadırgar  yemez sonra denedigin sebzeleri hepsini birlikte hasla blendir yap corba olarak ver bu arada bn hic blendir kullanmadım pütürlu yiyecekler zor alisir diye iyice haşladım catalla ezip verdim aklina takilan bisey olursa elimden geldikçe yardimci olurum bu arada arada yediği şeylerden sonra bnm bebegimin yuzunde bi kac tane kirmizi nokto çıkmsti doktora sordum ister istemez vucut değişik bisey yiyo tepki verir asiri olmadığını sürece allerjik sayılmaz demisti uzun oldu biraz hakkini helal et
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Bizimki 4 ay 20 günlük 4 tatlı kaşığı yoğurt yiyor ama öğün olarak geçemedim daha henüz öğün olarak görmüyor bizimki iştahlı. Usulünü de söyle biliyorum her hafta birer kaşık arttırılarak gidiliyor. Teyzemin doktoru o şekilde önermişti. 
(1,121 puan) tarafından
Bende öğün olarak vermeye çalıştım ama 1 tatlı kaşığı yeterli değil galiba ardından hemen süt istiyor hafta biraz geç olmaz mı kaç gün daha Sadece yoğurt vericem
(13,304 puan) tarafından
3 günden sonra alerjisi olmadığı anlamına geliyor ben birek bir akşam 3 tatlı kaşığı verdim bitirdi sonraki akşam 4 tane verdim onu da bitirdi. Çocuğun iştahı ile alakalı sanırım. Yine de arkasından mama istiyor annem de bana kızıyor yoğurt öğün olacak öyle ver diye. Dinlemiyor ki kanıyor yoğurtla. Bizimki de aynı
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bebeğinin tüm ihtiyacı mamada var eğer sütün yoksa mama vermelisin doktor tavsiyesiyle ek gıdaya geçmelisin. Süt her dakika aynı salgılanmaz belki dönemsel azalma olmuştur bol bol emzirmeye devam et bence. Ek gıda için acele etme. Vereceğin hicbir gıda süt veya mamanın yerini bu aşamada tutamaz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 118 göst.
18 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Expertmom (997 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 81 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Neslis (795 puan) tarafından soruldu

411,997 soru

12,402,942 cevap

44,497 kullanıcı

Kategoriler