Eşleriniz ne iş yapıyor bakalım benim eşimin hem tekstil atölyesi hemde cafesi var sizinkiler ne yapıyor
Benim eşimde bi fabrikada ekip lideri:) ❤❤ Rabbim kolaylık versin inşallah insanlarla uğraşmak zor
Benm biricik kocisimde insaatci kalip ustasi ssuan calismiyo tabi ben 7 aylik hamisim bu arada kazanci iyi oldugu icn 6 ay calisir 6 ay yeriz sehir disinda calisyo ggenelde esim
Aşçı bizimki de
Bir zamanlar ev erkegiydi:) kendi işimiz var bi 7 aydır ise gitmeye başladı çok şükür:) restorant ve catering firmamız var
Benim eşim plasiyer sigara firmasında
Antika hali tamiri yapıp yurt dışına satış yapıyor cemberlitasda hali dükkanımız var
Benim esimde inşaat firmalarına malzeme pazarlıyor :)
Benim eşimde avukat
Kociş araba tamiri yapıyordu benle tanısirken. Sonra dukkan acdılar arkadasıyla aksesuar satıyor araba uzluyu falan isde ))
benimkide toptancii
Acil tıp teknisyeni yani ambulansta hemşir.
Bnmki muhendis canim oyuzden butun hayati hesap matematik mantik uzerine kurulu hayatinda duyguya fazla yer yok herseyi matematige bagliyo siradan muhabbetlerde bile :((
Tornacı bisküvi makineleri yapıyor fabrikalara sanayide çalışıyor hemde yumurta dağıtıyor :)
Eşim uzman çavuş asker yani
Askeri personel :)
Coğrafya ögretmeni _ özel egitim ögretmenligi de var ama inşaat ustaligi(dış cephe) yapiyor ,Allah yardimcisi olsun herkesin
Eşim sistem mühendisi ulusal bir şirkette büro şefi ve proje mudurlugu yapiyor cok stresli bir işi var. Allah herkese kolaylik versin.
Kol saati pazarliyo yani saatci eşim
Benim esimin sanayide dukkani var oto tamircisi canim usta
Kepçe Operatörü canım . (:
411,877 soru
12,399,219 cevap
44,347 kullanıcı