0 oy
449 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (568 puan) tarafından
Hanımlar iyi akşamlar bugün hasatneye gittik kızımı tabletten gördük o kadar kucukki yarın 32 haftalık olacak elleri ayakları yüzü minnacık nasıl nefes alıp verio öyle kötü oldumki 10 gündür ilkkez gördüm nasıl büyücek bu minnak kızım ya ne zaman evime gelecek 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac haftalik dogum yaptin canm insallah bir an once cikar uzme kendini iyi bakiliyodur 
tarafından
Kız nur bebisin nasıl
tarafından
İnsallah iyilesir annesi
tarafından
İyi canim karnimda oynuyo :) baskasiyla mi karistirdin acaba ben hamileyim daha
tarafından
Haaa kız Allahım bı nur daha var onla.karistirdim :)) olsun seninki de iyimis :))
tarafından
Olabilir canm iyi sukur :)
-Reklam-
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Ah kuzum  bende öyle 33haftamda doğum yaptım öyle bir buyoki kerata küçüktü şimdi büyüdü 7aylik olduk seninkide çıkar büyür anlamazsın  inşallah
(568 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Buyur annesi kocaman kız olur sana babasına kahve de yapar sen bile şaşırirsin belki aklına gelir bı arkadas böyle böyle demişti diye.. ömrü varsa olur kuzum.. önce Rabbime sonra oradaki doktorlara emanetler.. 
(568 puan) tarafından
Gel anlat su fakir gonlume ikna olmuo işte
(5,725 puan) tarafından
Halamın eltisinin şekeri vardı kadının yaşı büyüktü kaç sene çocuğu olmamıştı sonra.hamile kaldı bes buçuk aylıktı doğdu bebek kadın aylarca hastaneye gitti kaldı ömrü olunca beni geçti çocuk. Ortaokula gidicek. Benimd ikizlerim kuvezde kaldı senin kadar küçük degildi ayları çok ama nefes alamiyodu alan daraldi kocaman makinelerl nefes alıyordu yani ömrü olunca oluyor Rabbim iyi hbarlerini duyurabilcegin günleri nasip etsin
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Rabbim sana sağlıkla tez vakitte huzurla çok uykum var postu açacağın günleri nasip etsin canım. 
(568 puan) tarafından
İnşallah ya razıyım her türlü
(3,209 puan) tarafından
Ah canım benim dualarım sizinle...
(568 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim sağolasın
0 oy
(157 puan) tarafından
Cnm öyle bi büyüyorlarki sen bile nasıl geçiyor anlamıyorsun, 31+2de ikizlerim doğdu 27gün yattılar küvesde, şimdi 9yaşında kocaman kız oldular :) Allah'ım size bağışlasın sağlıkla kavuş inşallah 
(568 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Büyur kuzum allahın izniyle bu gün akşam haberlerine bakıyorduk  bir kadın 24 haftalık  doğum yapmış 450 gram doğmuş bebek 140 gün hastanede kalmış ve kalbinde de sorun varmış ameliyat olmuş şuan evinde maşallah 
(568 puan) tarafından
Canım anne kalbi ikna olmuo işte bende görüyorum duyuyorum da 10 gündür ilk defa gördüm ya daha tuhaf hissettim
tarafından
Kaç kiloymuş kuzum şuan
(568 puan) tarafından
1500 canım
tarafından
Kuzum iyi maşallah 1 kilo daha alsın çıkartırlar  merak etme
(568 puan) tarafından
2 kg olsun vercekler
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Buyuyo cnm buyuyo benimkide 32de dogdu 27gun kaldı 28de taburcu oldu ben ilk defa 27gun snra gordum emzrdim smdi 3buck aylik oldu 
(568 puan) tarafından
Bende 10 gündür ilk gördüm canım doğum yapalı
(1,475 puan) tarafından
Yine iyi sen gormussn ben taburcu olurken gordum ilk kez
(568 puan) tarafından
Ben taburcu olalı 8 gün oldu canım hiç görmedik ilk bu
(1,475 puan) tarafından
Tamm işte bende diyorum ki ben ilkkez 27gunsnra gördüm 3cu sezerynim genl oldgu icn ben bebeği ne duydm ne gördüm emzirmek icn cagrdilar ilk kez 27gun snra ozamn gördüm
(568 puan) tarafından
Göremedik malesef canım tabletten ultrason resmi gibi gösterdiler geldik
0 oy
tarafından
Oy Rabbım kucagına aldırsın en kısa zaman da canım ınsallah
(568 puan) tarafından
Amin teyzesi inşallah
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Evet evet ne zmn evine gelecekmiş doktorlar bisey dedi mi 
(568 puan) tarafından
Bişey dien yok canım bekkioruz kilo almasini
0 oy
tarafından
Allah o kadar büyük gibi kız kardeşim 27 hafta doğdu 90ü gram doktor mucize dedi herşey allahtan şimdi koca kız oldu 12 yaşında 
(568 puan) tarafından
İnşallah canım sağ salim gelir
0 oy
tarafından
Buyur canım benim rabbim sağlık versin
(568 puan) tarafından
Çıksaydı bı hayırlısı ile
0 oy
(1,345 puan) tarafından
35+2 de doğum yaptım 2 kilo 585 gram doğdu 1 hafta küvezde kaldı minnacıktı diyordum Allah'ım ben nasıl tutucam eşim öpüyordu çocuğun yüzü kayboluyordu ama Rabbim o kadar büyük ki şuan 9 ay 20 günlük maşallah sürünmeye başladı Rabbim biran önce kucağına almayı nasip etsin inşallah amin Allah'ım biran önce şifa versin
(568 puan) tarafından
İki kilo olsa cikicaz hastaneden teyzesi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde saripapatyaa (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mdemr (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 320 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
14 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,791 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,828 soru

24,392,165 cevap

349,384 kullanıcı

...