0 oy
528 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sürekli yalan yanlış ogluna benimle alakalı bşyler diyo ailemle alakalı kocamı dolduruyo kıskanclıgından kocamla kac defa kavga ettik bu yuzden başını alamıyorum bende bir daha aynısını yaparsa kapınpederıme söylemeyi düşünüyorum nasılki o benım huzurumu bozuyo kocamı doldurup bende aynısını ona yapym ki nasıl bi hismiş anlasın kayınvalıdem evlendıgımden beri burnumdan getiriyo size geliyorum sürekli laf sokuyo hizmetcı gibi beni kullanıyo her işini yapıyorum gene gidiyo ogluna benim dedikodumu yapıyo yalan yanlış hergün kavga ediyoruz huzurumuz kalmadı dicem

14 Cevaplar

+1 oy
(5,345 puan) tarafından
kocan arkanda değilse kayınpederinden medet umma.. 
tarafından
Kayınpederimden korkuyo kaynanam nasip bi his oldugunu anlasn istiyorm başa cıkamıyorm
(5,345 puan) tarafından
da canım kayınpederinden senin arkanda duracakmı
tarafından
Durur bence
-Reklam-
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Eşin seni bikmiyo mu ki inanmasın bilemedim şimdi sanırım etmezdim her şey daha kötü olabilir hele kayınpeder kariciysa hapı yutarsn
tarafından
Karıcı değil karısının ne olduğunu biliyo kocamdan daha iyi biliyo hatta ve benıde sever ama ben böyle nereye kadar sürücek yuvamı bozucak önünü alamıyorum aynısını yaşasın istiyorum
0 oy
tarafından
Sorunu bu sekılde cozemezsın hata esinde bu tavizi vermezse konusamaz tavrını korusun
tarafından
Aynen bütün suc eşimin
tarafından
İste bu yuzden esinle konus canım
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Kayinpederin hanimi tutrsa ozaman tumden ortada kalirsin.kocana soyler karin benm karimi bana kesiyor  dye kocanda anam hakliymis der.
tarafından
Ne yapayım bacım peki huzur kalmadı sürekli ogluna beni çekiştiriyo bşy yapsam gam yemıcem hiç bşy yapmıyorum kadına üstelik gecen gitmiş annemin dedikodusunu yapmş
(3,102 puan) tarafından
Kaynananla konus anne nye beni kocama kesiyorsun kocami dolduruyorsun de. cok guzel kons ama tlfnuda ses kaydina al.kotu kinusursa  dinlet kocana.
tarafından
Haklısın canım ama kaynanam cok kıvrak ben öyle desem yok kızım ben öyle demek istemedim der
0 oy
tarafından
Kimi kime şikayet ediyosun canım..sen zor durumda kalırsın..kayinpederin nasıl biri bilmiyorum ama illa ki yaptıklarını goz görüyordur..duyuyodur.karisini biliyordur...seni korusa korur zaten..birde söz.laf yersin yani
0 oy
tarafından
Ayrı oldukları için kimseyle paylaşmak derdim kiminle ise onunla hallederim 
0 oy
tarafından
Kayınpederine söylemen hiç birşeyi düzeltmez. Çünkü yaşlılar çok farklı düşünüyor. Ose kötü söylesede iyi yaptıklarını düşünüyorlar. Kayinvalidemden biliyorum yalnış bişey dese de peşine hemen büyükler yalnış bişey yapmaz yalnış bişey söylemez evladının kötü olmasını mutsuz olmasını istemez der kayinpederim de doğrular. Senden taraf olacağını düşünme her ne olursa olsun eşinden taraf olur
0 oy
tarafından
Kayınpederin sana destek olacaksa söyle bence şikayet gibi değilde baba huzurumuz bozuluyor sürekli kavga ediyoruz bana bi akıl ver diye accık duygu sömürüsü yap 
(228 puan) tarafından
Uvv mantıklı bacım
0 oy
tarafından
Bizimkiler birbirinden beter ama sen söyleyince değişecekse durum denemek lazım 
0 oy
tarafından
Hiç hoş olmaz bence 
0 oy
(349 puan) tarafından
Ben ettim rahat ettim vala bbimkide çok ugrasiodu şimdi yapamiyo artik
0 oy
(6,188 puan) tarafından
En başta niye söylemedin neyi bekledin onu anlamadim.Hizmetci gibi işini yaptırıyor demişsin de bu fırsatı sen ona vermişsin sen yapmasan kimse hizmetçi yerine koymaz seni
tarafından
Kötülük olmasın aramız bozulmasın diye yaptm iyilikçe halletmeye calstm
(6,188 puan) tarafından
Kaynanan hakkında yalan yanlış konuşuyorsa öyle birisiyle aran bozulsa da bir şey kaybetmezsin
0 oy
(165 puan) tarafından
Aynısını ben yaptım ama unutma ki o da onun eşi. Ben oğlunu da şikayet etmiştim hiç umurlarında olmadı. Kötü olan şikayet eden ben oldum. 
(165 puan) tarafından
Ama yine de vazgeçme söyle belki senin kayınpederin anlar.
0 oy
(228 puan) tarafından

Ben şikayet ettim oda bıkmış gençliğimi beni benden aldı duzeltemedim sen hiç duzeltemezsin yapicak bisey yok kızım o laftan anlamaz dedi adamcağız kendi haline bırakıyoruz ailecek :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 983 göst.
16 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 202 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ecrings (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 441 göst.