0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (731 puan) tarafından
Kızlar merhaba bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Bebeğim 8 aylık oldu bizimle çorba filan içiyor akşamları hep beraber yemeye özen gösteriyorum. Gündüzleri kahvaltı ile başlıyoruz öğlen genelde yoğurt avokado karışımı veriyorum bazen Meyve püresi filan. Ama akşamları pek birşey bulamıyorum. Neler verebilirim çorba püre haricinde. Siz nasıl yapıyorsunuz 

7 Cevaplar

0 oy
(4,171 puan) tarafından
Yulaf  .. var hippden onlari kullaniyorum geceleri
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Akşam bizimle.oturuo yiyo yemek 7 ayından beri doyuyoda
(731 puan) tarafından
Yediğiniz yemeklerden mi veriyorsunuz
(45,023 puan) tarafından
Evet nolduki canim şu an 1 yaşında şükür yeme problemimiz yok ne olsa yer
(731 puan) tarafından
8 aylık brnim bebeğim canım o yüzden sordum
(45,023 puan) tarafından
O kadarlikkenn herseyden tattirdim hiç püre lapa tarzında bişey vermedim taneli yemek lerde hiz zorluk cekmedik bütün yemeklerin suyuna batırıp veriridim pilavlar verirdim
0 oy
tarafından
Bizde 8 ayligiz pek bişey yemiyor valla 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Yedıgımız yemek ne ıse ondan verıyorum yatma saatıne yakın bısey yedırıp ıcırmıyorum emzırıp uyutuyorum.yemeklerımızı ona gorr yapıyoruz baharatı tuzu salcası vs. Hergun yapıyorum elımden geldıkce. Ama kofte patates fılan bayılıyor bebegım. Karnabahar  brokolı haslayıp yogurtluyorum mısal. Ya da kabak patates mucver yanına cacık. Yanı kendi yediklerimızı ona gore dr yapınca sorun olmuyor ona hususı yapmıyorum.dunden kalan varsa yenı bır menu oluşturmuyorum 
(731 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,077 puan) tarafından
Rıca ederım
(731 puan) tarafından
Eğer sizi yormayacaksam bana yaptığınız köfte tarifi verir misiniz
(1,077 puan) tarafından
bebegım 12.5 aylık sadece baharat yag ve salcayı az koyuyorum bızlerun yaptıgı kofte gıbı yanı yumurta alerjısı yoksa yumurta
Salca
Galeta unu ya da bayat ekmek kurutup robotta cekıyorum.
Tuz karabıber sogan ve sarımsaj rendelıyorum  dolapta bır saat bekletıyorum sonra yagda veya fırında kızartıyorum.yuvarlak sekılde estağfurullah ne yorulması yorulmam sorabılırsınız
(1,077 puan) tarafından
8 aylıksa bebegınız salca cok cok az bır cay kasıgıkarabıbersız cok az tuz cok az ama dıget malzemeleri koyup yapınöen ıdealı fırında yaglı kagıt uzerınde olan dana kıyma ya da kuzu kıyma ama 2 defa cektırdım ben hep. Yutmakta zorlanmaz
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Geceleri mama veriyorduk.Sabah yoğurt meyve püresi.Öğle 2 gibi çorba verirdik.Akşam da 7 buçuk 8de mama
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ben kendisine ayrı çorba yapıyorum havuç kabak patates soğan ve 2 yemek kaşığı kadar kıymayla çorba yaptım blenderdan geçirip zar zor içirdim şimdi uyutcam. Kendi yemeklerimizden daha veremedim çünkü yemiyor 15 aylık dün akşam ağzına pilav koydum geri tükürdü asla yemez malesef. 
(731 puan) tarafından
Hadi ya alışmadı mı ama özel çorba içiyorsa oda iyi birşey
(2,321 puan) tarafından
Onuda püre gibi yapıp biberonla zorla içiriyorum vallahi yoksa 15 aylık hala yemek yemiyor demin eline bisküvi verdim komple kum etti yere döktü gırgırladım
0 oy
(13,688 puan) tarafından
Sabah yarım muzla mama yapıyorum irmik ceviz falan sonra 10 da kahvaltı yapıyo 2 gibş çorba yanına sebze sonra meyve ya da araöğün cezerye kek falan akşam da sebze et yoğurt şu an 11 aylık 8 aylıkken sadece sabah ilk muhallebi yoktu menüde

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 273 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,080 göst.
0 oy
23 cevap 739 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,715 göst.
28 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,047 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,296 soru

23,678,012 cevap

310,055 kullanıcı

...