0 oy
372 göst.
Aile kategorisinde (2,349 puan) tarafından
Sekiz aylık saç baş koymuyor istediği bsy olmadığı zaman çok sinirleniyor kucagimdayken bana vuruyor saçlarımı yoluyor kendini skyor bide çığlık atıyor napcan ben bu kızla şimdiden boylesyse

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dişi mi  çıkıyor kuzum diş böyle huysuzluk yapıyor
(2,349 puan) tarafından
Evet çıkarıyor canım ama kolay cikariyor
tarafından
Kuzum  o yüzdendir ya yoksa niye yapsın ki
-Reklam-
0 oy
(3,051 puan) tarafından
Diş sorunu falan mi var onun hırçınlığı mi aceba
(2,349 puan) tarafından
Belkide dış cikarfi iki tane diğerleride belli olmuş ama dışle alakalı oldugnu düşünüyorum çünkü çok kolay cikardi dislerini
(3,051 puan) tarafından
Aklima baska birsey gelmiyor benimki de 8 aylik aklima tek gelen sebep diş oldu.Allah kolaylik versin canım
0 oy
(12,278 puan) tarafından
Bizimki.de çok dehşet şekilde çığlık atıyor kulaklarım çınlıyor resmen 16 aylık bizimki
(2,349 puan) tarafından
Ne çekiyoz biz bu yaramazlardan
0 oy
(19,464 puan) tarafından
Ooo kıza bak sen 

Bnmkıde sinirli derdim melekmiş senın kızın yanında :))) 
(2,349 puan) tarafından
Vallahi barcaliyor bizi
0 oy
(12,812 puan) tarafından
Kuzum o dil gerginliğidir ya 8 aylık bebe  sinirden anlamaz sen sarıl sakinleşir o
(2,349 puan) tarafından
Dil gerginliği nedir
(12,812 puan) tarafından
Diş bacım diş dil diye düzeltme yapmış telefon
0 oy
(5,914 puan) tarafından

Offf benimkide oyle sıkıor kndini ııı yapior titretior resmen kndini pat pat vuruor bana kazagimi cekior gogsumu tirnaklior hep yara icjnde kaldi boynumun alti gecen doktor gordu bunlari o mu yapti dedi evet dedim guluor sacimi iki eliyle tutuor yoluor elinde kaldim smdiden valla 8aylik :ermm:

(5,914 puan) tarafından
Ay bunlar nie boyle ya valla evde dura dura bize mi dalasiolar anlamiomki iki tane diste birden patlatti
(2,349 puan) tarafından
Benim kızda iki dişi birden çıkarttı iki tane daha patlayacak vallahi öyle evdeyiz hep bize catiyorlar
(5,914 puan) tarafından
Ay ne kdr sure sonra tekrar cikarmaya basladi bizimkinin uclari cikti sadece daha tam cikmadilar
(2,349 puan) tarafından
İlk altta iki tane çıktı bayag uzadı şimdi onların yanına diller çıkacak arasında bir hafta falan var
(5,914 puan) tarafından
Ayyy bak bizimkide elimi agzina koydugumda direk o yanlara goturuor isirior onlar mi cikacak ki bizde de
0 oy
tarafından
Benim kızımda 7 aylık aynı çok sinirli birinin saçını eline geçirmesin hemen sinirlenip yolmaya başlıyor. Bu durum beni korkutuyor biraz sinirliligi kalıcı bir durum olcak diye.
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Benim küçüklüğüm öyleydi sakin büyüdüm 
0 oy
(389 puan) tarafından
Boynumu kanatti oglum
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Bizim 18aylık yapıyor sürekli bende ne yapacagimi şaşırıyorum

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 289 göst.
0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 426 göst.
1 Haziran 2020 Diğer kategorisinde UTKU-UTKU (671 puan) tarafından soruldu

406,463 soru

12,188,720 cevap

36,707 kullanıcı

...