0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Kızlar 16 haftadan bu yana bebeğimin hareketlerini özellikler gece yogun bir sekilde hissediyordum çok hareketliydi ama dün geceden bu yana hiç hareket hissetmiyorum sol tarafıma yatınca da sadece ağrım oluyor sizce normal mi? Ne böyle birşey yaşayan oldumu? 

7 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kızlar doktoruma gittim benim yaramaz minnoşum ters dönmüş ondan hissedemiyormuşum çok şükür sağlığı iyi dua eden merak eden herkese çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden ❤️
(202 puan) tarafından
Oh ya korktum Bi an
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım için rahat değilse bir doktora git biz ne dersek diyelim bilemeyiz sonuçta 

31 haftalık hamileyim

Doktor hiç hissetmediğin zaman gel demişti  ama sunuda eklemişti hareket takibi 30 dan sonra yapılır 

O haftalarda benimde hissetmediğim zamanlar oluyordu ama içim rahat etsin diye hep gittim doktora

Benim bebiş solda hareket etmiyor bide mesela soluma yatınca hiç hissetmem ben neredeyse 

Çikolata ye yoğun çikolatalı birşey olsun 

Süt içebilirsin  bide
(419 puan) tarafından
Ilık duş aldım çikolatalı süt ve çikolata yedim karanlık odaya uzandım sol tarafıma bakalım dua edin bana olur mu meleğim ufacık ta olsa bi tepki versin de içim rahat etsin ♥️
tarafından
Inşallah annesi inşallah duacınim❤
(419 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benım çok teşekkür ederim
tarafından
Hepimizden canım.  Sağ salim kavuşalım yavrularımıza güzel haberini bekliyorum
(419 puan) tarafından
Amiiinn inşallah senin daha az kalmış kavuşmana rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kolay doğumun olsun inşallah
0 oy
tarafından
Ben 21 +2 günlüğüz gün içinde hele yemek yedikten sonra hareklenıyor canm

Bırşeyler ye ve dinlen hareket edecektir 
(419 puan) tarafından
Ilık duş aldım çikolatalı süt ve çikolata yedim karanlık odaya uzandım bakalım dua edin bana olur mu meleğim ufacık ta olsa bi tepki versin de içim rahat etsin
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Cnm bn ilk hamileligimde 16 dan itibaren hissettim ama ikincide 24 haftalıktı daha hiç hissetmemiştim uzan dinlen bak bu gece de hissetmezsen yarın bi git istersen haftasonu girmeden araya
(419 puan) tarafından
Çikolata yedikten bir iki saat sonra hareketlerini hissetmeye başladım canım yine çok hareketli değil ama kıpırtılar var doktora gidicem bir kaç saat sonra
(1,452 puan) tarafından
Git cnm ihmal etme işlh bişeyi yoktur bebişin
(419 puan) tarafından
Şimdi geldim doktordan minnoşum ters dönmüş ondan hissedemiyormuşum herşeyi yerinde çok şükür iyiymiş canım çok teşekkür ederim ❤️
(1,452 puan) tarafından
Çok sevindim cnm aman iyi olsun yaramaz minnoş :) şimdiden başlamış :)
(419 puan) tarafından
Aklımı aldı yaramaz vallahi ya doğduktan sonra ne yapcaz bakalım :))
0 oy
(845 puan) tarafından
Ben de 22 haftaligim gecen 2 gun hissetmedim nedense simdi güzel hissediyorum 
(419 puan) tarafından
Gıttın mı doktora yoksa bekledım mı canım
(845 puan) tarafından
Bekledim canim ama sen git icin rahatlar benim esim yoktu yasakta girince bekledim ben 2 gun sonra etti
(419 puan) tarafından
Ben de eşimden ayrıyım kuzum annemde kalıyorum babamda yok bende kimseye muhtaç olmak istemiyorum oyüzden şuan hafif hafif derinden kıpırtı lar hissediyorum ama sabah ilk işim doktoruma gitmek olucak
(845 puan) tarafından
Git canim iyi haberlerle dön benimde derinden hisseidyroudm ama hareket değil gibi geliyordu gurultü gibi geldi sonra kuvvetlendi
(419 puan) tarafından
İnşallah sabaha kadar eskisi gibi beni uyutmaz razıyım yemin ederim yeter ki bi hareketini hissedeyim ♥️
0 oy
(13,504 puan) tarafından
Çikolata tatlı yiyip sola yatıp hareket bekleme hemen hastaneye git ihmal etme canım
(419 puan) tarafından
Ilık duş aldım çikolatalı süt ve çikolata yedim karanlık odaya sol tarafıma uzandım bakalım dua edin bana olur mu meleğim ufacık ta olsa bi tepki versin de içim rahat etsin
0 oy
(5,221 puan) tarafından
benim zilli kuşumda o haftalarda 2 3gün pek fazla hareket etmemişti çikolata yiyip sol yanıma yatıyodum sürekli ozaman coşuyodu ama doktor bu zamanlarda bazen böyle olabilir belki içe dönüktür o hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundır demişti en güzeli çikolata yiyip sola uzanıp yarım saat dinlemek yada için rahat etsin diye doktora gitmek
(5,221 puan) tarafından
inşallah vericek annesi sen kendini de onuda strese sokma allaha dua et bize de haber et :)
(419 puan) tarafından
Çok hafif hafif derinden hareketler hissediyorum ama her zaman belirgin hareket ettiği için meleğimemi ait emin olamadım ah bu minnoşlar doğana kadar ayrı doğduktan sonra ayrı tatlı belalar sanırım :)
(5,221 puan) tarafından
aynen öylw gerçekten bende bugün biraz fazla yoruldum bende aldım meyve tabağını zilli kuşumun hareketlerini bekliyorım benimkide hafif hareketler yapıyo 27. haftadayız bizde :) sen devam et dinlemeye annesi bişeyi yok allahın izniyle :) :)
(419 puan) tarafından
Aynen canım aklım onda bekliyorum bakalım senin minnoşta sağ salim kucağına gelsin inşallah canım rabbim meleklerimizi korusun her zaman inşallah yarasın minnoşuna :)
(5,221 puan) tarafından
inşallah canım :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,693 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 93 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Syma (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy