0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar çok kötüyüm ilaç bırakma aşamasındayım birakirsam cocuk tedavisi gorucem ama birakamiycak gibiyim bu durumu yasadinizmi yaşayanlar varmı 

3 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Ailen yakındaysa evde çok durmamaya kafanı dağıtacak şeylere odaklanmayı deneyebilirsen bırakabilirsin, kimsenin desteği yoksa zor olur, ilaçı başlamak 15 günde etki ediyor bırakmakta öyle
(3 puan) tarafından
Ailem ilgilenmez cnm malesef  eşim destek oluyor ama inan çok kötü yaptı aslında çok az kaldı kurtulucam ama vücudum aşırı tepki veriyor geçer inşallah
(2,075 puan) tarafından
Eşin destek oluyorsa atlatırsın canım, tek çaresi kafanı dağıtman kendini dilememen başka şeylerle uğraş, bende de var 4 ay ilaç kullandım eşim bağımlı olmamam için izin vermedi ama çok destek oldu, adam işe gidiyordu 10 da bi geliyordu 1 de bi 5 de bi geliyordu, çoğu zaman başka yerlerde işi olunca hazırlan beraber gidelim diyordu, en basiti araba muayene götürecek gel sende diyodu 1 2 yıl böyleydik geçti eskisi gibi değil ama bazen yine oluyor çok değil, oğlum doğdu daha iyiyim onunla uğraşmaktan kendimi dinleyemiyorum iyiyim yani
(3 puan) tarafından
Ay çok sevindim senin adına da cnm inşallah bir daha kullanmazsin çok zor hele bağımlısı olmak iki kızım var onlarla uğraşıyorum yemek falan ev işi ama yoksunluğu çok bulantı titreme carpnti iki üç gündür çok kötü yaptı beni ama çok az kaldı kurtulucam inşallah Rabbim kimseye vermesin bu illet hastalığı
(2,075 puan) tarafından
Bende de çarpıntı çok oluyordu, ölüm korkusu haftada bir iki bayılıyordum şükür hamilelikten bu güne kadar bayılma olmadı hissi oluyor geciyor şükür, aminn canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Ben cok yasiyom ilac kullandm yan etki yaptı bebegme emzrdgm icn suanda her.gece panik.atagm tutuyo 
(1,475 puan) tarafından
Zor birakiliyo ben dha once 2yil kullandm birakinca kitletmeye başlamıştım smdide sınır öfke korku olunca cenem kitleniyo
(3 puan) tarafından
Aynen iki üç gündür kendimde değilim yeminle zor yuruyorum valla sizdemi yeşil reçeteli ilaç kullandınız
(1,475 puan) tarafından
Benimki kırmızı receteydi intihar etmistm 14 yasnda
(3 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın
(1,475 puan) tarafından
Amin cnm smdi 27 yasnda 3 çocuk annesi oldum
0 oy
(501 puan) tarafından

Ben evlendim ilk yilin sonunda panik atak tedavisjne basladm 4.5 yillik evliydim ve hala tedavi devam ediyordu arada birakmaya calistm cok kotu hastalanip tekrar basladim iki uc kere hatta 4.5 yilin sonunda ben artik cocuk dusuncem dedm doktoruma söyledim 2018 mart gbi hayir su an ilaçları birakmani tavsiye etmiyorum dedi en az 1 yil daha tedaviye devam etmelisin dedi ben de dedim ki peki 1 yilin sonunda deneyebilecek miyim su an bilemiyorum dedi yani o zamanda garantisi yoktu ben doktorun yanindan ciktm ağladim bir sürü sonra ben deniycem dedim denedim haziranda son adetim oldu sonra hamile kaldim ve ogrendigim gun ilaçları biraktm ve inanır msn 9 ay boyunca hic hastalanmadm sadece ilac birakirken basim döndü ilac yoksunlugu yasadim biraz o arada doktora gittm kendi memleketimdeydm baska bi doktora dedi ki rahat ol hastalanirim naparm ilac icemem die kendini bunaltma sıkma dedi hastalanirsan o zaman dusunuruz hem baktin cok kotusun o zaman kullanacagin ilaclar var dedi ama rabbime binlerce kez şükürler olsn o bana guc verdi ve ben hamilelik boyunca esimle sorunlqr yasadim cok üzüldüm cok agladim ama hic panik atak yasamadim inan Allah o gucu verdi sana da verecektir emin ol ;) iyi ve mujdeli haberlerini almak dilegiyle 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
+1 oy
3 cevap 424 göst.
0 oy
3 cevap 284 göst.
21 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni Dertli Gelin (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 258 göst.

Kategoriler

1,499,509 soru

24,492,237 cevap

357,712 kullanıcı

...