Ben evlendim ilk yilin sonunda panik atak tedavisjne basladm 4.5 yillik evliydim ve hala tedavi devam ediyordu arada birakmaya calistm cok kotu hastalanip tekrar basladim iki uc kere hatta 4.5 yilin sonunda ben artik cocuk dusuncem dedm doktoruma söyledim 2018 mart gbi hayir su an ilaçları birakmani tavsiye etmiyorum dedi en az 1 yil daha tedaviye devam etmelisin dedi ben de dedim ki peki 1 yilin sonunda deneyebilecek miyim su an bilemiyorum dedi yani o zamanda garantisi yoktu ben doktorun yanindan ciktm ağladim bir sürü sonra ben deniycem dedim denedim haziranda son adetim oldu sonra hamile kaldim ve ogrendigim gun ilaçları biraktm ve inanır msn 9 ay boyunca hic hastalanmadm sadece ilac birakirken basim döndü ilac yoksunlugu yasadim biraz o arada doktora gittm kendi memleketimdeydm baska bi doktora dedi ki rahat ol hastalanirim naparm ilac icemem die kendini bunaltma sıkma dedi hastalanirsan o zaman dusunuruz hem baktin cok kotusun o zaman kullanacagin ilaclar var dedi ama rabbime binlerce kez şükürler olsn o bana guc verdi ve ben hamilelik boyunca esimle sorunlqr yasadim cok üzüldüm cok agladim ama hic panik atak yasamadim inan Allah o gucu verdi sana da verecektir emin ol iyi ve mujdeli haberlerini almak dilegiyle
1,499,509 soru
24,492,237 cevap
357,712 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın