Unutkanlık olur canım dur bende en iyisi bugün gece eşimin tam suratına bir tane çakayım sonrada uyumuş gibi yapayım sen anlatınca canım çekti
Ay hakkını helal et okurken çok güldüm ama aynısını bende yaşıyorum eşime daha vurmadim ama çocuğu gece kalkıp ariyorum acaba bu gece eşime ciddi ciddi bi tane vurup oralı olmasam mi bu arada yorgunluktan oluyor psikoloğa gittim öyle dedi
Ahahha
Bu konuda eşimi ısırmışlığım var benim
Rüyamda bi fare beni ısırcak üstüme geliyor.
O beni ısırmadan ben onu ısırıyım diye düşünüp güya fareyi ısırıyorm fare diye adamın kolunu ısırmıştm
Ahahahahhahaha sinirlerim bozuluyor hala
Yorgunluktan canım bende eşime demiştim çocuk var dikkat et ama çocuk beşikte
Gece bi ara uyandım yatağın içinde telefonu arıyom elimi buluyom telefon ararken elimin yanına basıyom lan niye açılmıyo bu diye de kızıyom sonra gözlerimi açtım baktım Elim telefon şarjda sonra oturdum kedime güldüm
Yorgunluktan canım yeni doğum yapınca oluyor eşimi kaç kez kalk çocuk aglıyır dıye durtmusum halbukı uyuyor ve gece saat 2 namazını kıl sıye tam 5 kez vurmusum en sonunda kalktım şükür namazı kıldım napım dedi
Bebekle ilgi bana da oluyo yanimda saniyom ama besikte çıkıyodu ilk zamanlar bi ara ben de rüya goruyodum birine vuvuruyodum galiba o sirada gerçekten esimin yuzune elimi carpmisjim sabah dalga geciyodh anneme bile anlatti kizin gece beni dovuyo diye :D
Biz de tam tersi oluyor esim sayikliyor hep bi keresinde oglumuz usutmus herhalde su kustu oda kafaya takmis gece cigdemm bu cocuk usutmus cigdeemm bu cocuk usutmus diye sayikliyordu gece o kalkip bakiyodu cocugun ustune yatmis miyim emzirirken uyuya kalmismiyim diye
411,369 soru
12,382,971 cevap
43,337 kullanıcı