0 oy
688 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bu hastanede hangi doktoru önerirsiniz hanımlar ve son zamanlarda giden var mı muayene ücreti ne kadar olmuş 

5 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından
Ersat batmaz , Cahit gozuakca 
tarafından
Kadın doğum için istiyorum canım gebeyim muayeneye gidicem de internetten baktım biraz aksında kimse bu hüma dan memnun değil de birde dünyam hastanesinde aynur simur var mis onu çok tavsiye ediyorlar muayene ücreti ne kadarsa eğer erciyes hastanesinde uygunsa oraya gidicem sanırım
(50 puan) tarafından
Bilmiyorum açıkçası , 250 vardır herhalde
tarafından
O kadar var mıdır kız erciyes hastanesinde uzman doktor muayenesi 185 tl uufff aklımı çıldıracam artık devlette randevu yok özeller ateş pahası evde kendi kendimizi muayene edecez artık galiba
(50 puan) tarafından
Aynen öyle canım.
tarafından
Yarın iki hastaneyi de arayacam bakalım ne diyecekler
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Mehmet cahit gözüakça çok ilgili iyi bir doktor muayene ücreti 180 doğum da 3000 küsurat sanırım tavsiye ederim pişman olmazsın canım 
tarafından
Cok teşekkür ederim canım benim
(992 puan) tarafından
Cahit beyin de mo 180
(3,270 puan) tarafından
Evet ya 180 olmuş yanlış hatırlamıyorsam akraba gidecekmiş muayene 180 demiş hüma da gönül diye doktora gitmiş 120miymis oda
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Akif yilmaz cok iyi cok babacan birisi muayene ucreti 12o tl dogum da 3ooo kusurdu sanirim canim 
(1,517 puan) tarafından
Akif beyin guncel ucreti canim , 2 gebeligimde de akif beye gittim cok sukur cok memnun kaldim cep numarasindan da istedigim dakika ulasabildim tavsiye ederim yani canim
(1,517 puan) tarafından
Bu arada sendikayla antlasmasi varsa esini %10 indirim oluyor benim dogumum 275o olmus kasimda oldum
tarafından
Muayene ücreti çok iyiymiş gerçekten başka doktorlara bakarak çok uygun ssk liyiz bizde canım ama şuan sigortanız durdu eşim çalışmıyor analık hakkindan yararlanıcam gittiğin yerde iki sezaryen oldum erciyes hastanesinde sue  oradaki doktorumun  muayene ücreti 185 oldu en son 3 lu  tarama yaptırdım 100 tl ödedik sanırım akif beye geçiş yapicam
(1,517 puan) tarafından
Emin ol hic pişman olmazsin canim 185 tl gerçekten fazla geliyor insana benim akraba cevremde hep akif beyi tercih etti çok memnunlar ama sabah erken saatlerde gitmeye calis imkânın varsa hastasi çok oluyor cunki canim
tarafından
Tamam canım inşallah çok teşekkür ederim ❤
0 oy
(429 puan) tarafından
Humada en uygun akif yılmaz hemde iyi bi doktor 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(992 puan) tarafından
Kayseride misin canım bende kayseriye geliyorum 1 aylığına . Ilk doguiuiu cahit de yaptim iğrençti. Şimdi ipek sarayın yanındaki hast de kontrole geleyim diyorum doğum orda 3500 du herşey dahil 2020se
(3,270 puan) tarafından
Niye iğrençti merak ettim canim bende o doktorda doğum yaptım çok güzel ilgilendi etti doğum anında olsun sonrası falan
(992 puan) tarafından
2012 de doğum yaptim ve bebeğinin başı çıktı beklettiler doktorun gelmesini zaten ondna önce gelen giden acilmama bakti öyle bir dikti öyle bir yirtilmam olmuski kevgir gibi dikti arkamdaki kesi kocaman yan. Çocugun oksijensiz kaldı ben kalbim duruyordu asla bidaha asla
(3,270 puan) tarafından
Hadi ya bende hep kendi baktı ebeler hiç bakmadı ebelerde çok güzel ilgilendi benimle benimkini kesisiz yapmak istedi 10 cm açıklık vardı ben ıkinamadim birde bebek gelmedi o kadar bastırmaya rağmen kesmek zorunda kaldı doğum anında hatta herkesi çıkarttı ben çağırınca gelin dedi çok sakin bir şekilde benimle konuşuyordu ne yapmam gerektiğini söylüyordu ama işte
(992 puan) tarafından
Işte herkesin doğumu farklı canım  benimnkomsum memnun olunca oraya gittim ama ben memnun kalmadım malesef
(992 puan) tarafından
Hatta peenses doğum deneyelim dedi 1 iğne vurdu lar uğuru doğuramadım 2.vurdular. masada kalıyordum bak 9 yıl oldu bak hala boynum takılır elektriklenir...
(3,270 puan) tarafından
Hadi ya çok üzüldüm canım geçmiş olsun çok büyük travma olmuştur sana
(992 puan) tarafından
9 yıl sonra hamile kaldım Allahım biliyor 2.5 ay kaldi düşündükçe inan kötü oluyorum nasıl dogurcam bilmiyorum  hicde canım tatlı degildir
(3,270 puan) tarafından
Doğrudur kuzum rabbim bir ayazda kurtarsın inşallah şimdi hangi doktora gidiyorsun
(992 puan) tarafından
Amin canım şimdi  ankaradayım kayseride annemler yine ankara şehir hast düşünüyorum. Kayseride de 1 ay kalcam ipek sarayın yanındaki hast adinjeydi ona giderim 1 2 kontrole
(3,270 puan) tarafından
Medical place hayırlısı olsun kuzum inşallah bu doğumun güzel geçer
(992 puan) tarafından
Inşallah CANIM allahım kimseye yasatmasin.. medicalnplacede mustafa bey varmış normalde tahliller bize felan çok indirimli balcan kaç tl bide ildemde annemler erciyes felan uzak zaten sadecenkontrol. Senin önereceğim bi yer varmi  renkli foti alayım:) tekdenee ahmet bey son ay gitmiştim renkli vermişti:)
(3,270 puan) tarafından
2 tane biliyorum  canım
Dünyamda züleyha güzeldi sanırım
Erciyestede bihter var
Ildem her yere uzak :)  
Medicalin aletlerini bilmiyorum ama canım
Bende ildemdeyim :D
(992 puan) tarafından
Neresindensin kizzzzz :-D sen hamile değilsin demi biz son duraktayiz.  Cihazları arastirayimsa bari öyle gideyim
(3,270 puan) tarafından
Avmnin 2 sokak arkasindayim ben yok kuzum seninle 3. Konuşmamız ahah :D
(992 puan) tarafından
He valla ya dhhdhd
tarafından
Kizzzz bende ildem deyim avm nin oradayım bende ")
Ben geri doktorumu dgeistirmedim canım sıkıntılı bir takım işlerim var kan sulandırıcı vs kullanışlı. Kendi sağlık sorunlarımdan ötürü o yüzden deistirmedim doktorumu bakalım şimdilik devam ediyorum
(3,270 puan) tarafından
Ahaha yakınmışız:) hangisine gidiyosun
tarafından
Erciyes de demet cengiz var ona gidiyorum canım ")
Avm nin orada buluşalım kaynaşalım "D
(3,270 puan) tarafından
Demete de gittim bana hiç iyi şeyler demedi
Ben fiziğe gidiyordum bunu doktora belirttim doktor kaynanamın yanında dedi ki ilişki de korunacaginizi bilmiyor muydunuz dedi sertce korunuyorduk zaten dedim baktım kullandığım ilaçları söyledim dedi ki kalp atışına bakarız hareketlerinde bir problem olursa alırız bebeği dedi bende kafaniza göre alamazsınız kendi kendinize karar veriyorsunuz dedim cahite geçtik ordan oda hicbir problem olmaz dedi rahatladık
Normalde doktorum bihterdi oda izne ayrılmış ona yonlendirdiler
(3,270 puan) tarafından
Olur ecrinin annesi de gelsin 3ümüz buluşalım :)
tarafından
Olur canım bana uyar "))
Demet öyledir pat pat konuşur dilinin kemiği yok ") ama ben seviyorum alıştım isini iyi yapıyor senlerdir oma giderim artık aileden oldu çocuklarımı falan hep bilir her gittiğimde sorar dogurttuklarim diye ") banada hep diyorlar neresini seviyon niye gidiyom diye ama ne biliyim seviyorum işte ")
(3,270 puan) tarafından
Doğrudur canım tipten belli :D öyle dedikten sonra baya bir araştırmaya gitdim mahkemesi varmış en son 2019 yada 2018 olması lazım bebekleri karıştırmış onun içinmiş davası mesela benim doktoru da arkadaş sevmemiş:D doktorunda her hastaya yaklaşımı farklı yani canım
tarafından
Öyle tabi canım bende daha önce bir doktora gitmiştim bir dünya apra verdim başhekim diye adını unuttum şimdi ama adam başka işlerle uğraşmaktan hekimliği unutmuş "D saçma sapan konuştu konuştu yolladı beni devlete gittim ikinci kızımda engelli dediler ağla ağla içim çıktı demet e gittim alakası yok gayet sağlıklı bu çocuk dedi taş gibide doğdu şükür zaten benim bu son alalım izniyle neyim var neyim yok dugumletecem ") bir çocuk daha kaldıracak gücüm kalmadı "D
(992 puan) tarafından
Cahit kişiliği olarak tam beyefendi ama doğum talihsiz oldu-D
(992 puan) tarafından
Bende dugumletecem de yaşım genç 31 bide bildiğin ameliyat sezeryan olursan dugumluyirlar
(3,270 puan) tarafından
Kaç çocuğunuz var bende daha yeniyim bağlatmak yok aklımda :D ama bir 7 sene düşünmüyorum:D
tarafından
Benim üçüncü sezaryen olacak inşalalh dedim yarmış ken düğümle gitsin bende 28 oluyorum doğumda daha gençsin ilerde istersin diyo ya bi yürü git dedim "D ne istemesi ya ben bunu bile istemiyordum aklımı mı yedirtecen bana peki sen öyle istiyorsan dedi ") eşinin razılığı lazım diyo o dünden razı dedim
(992 puan) tarafından
Lan 28 genç ama 3 çok benn31 de 2.cocugum ilki 9 yaşında cahit gotureyimde diyim bak bu senin dogurttugun bida karnında ama sende dogurmucam hahahaha
tarafından
Amaaaan gençlik mı kaldı bacım 3 hemde aşırı çok ama rabbim nasip etti korunduğumuz halde meziden gebe kaldım ") allah'a asi gelmek istemem ama başka hiç istemiyorum maddi olarak da manevî olarak da yetmek yetiştirmek çok zor
(3,270 puan) tarafından
Maşallah size 22 yaşındayım 1 yaşında kızım var Allah bağışlasın:) otur ağla de :D
Cahit deli gibi para kazıyor birde hastasıyla evlenmiş karısıyla boşanıp:D
(3,270 puan) tarafından
Tekrar anne doğru insan yoruluyor kafa kaldırmıyor bir süre sonra spiral taktırmayı düşünüyorum inşallah vücut kabul eder :)
(3,270 puan) tarafından
Isimleriniz ne :) ben cansu
tarafından
Abo ") cahit e bak hele pis zampara ")
Rabbim cümlemizin evaldini bağışlasın canım ") bi gün çaya beklerim hem yakınmışız tedbirimizi alır  otururuz "))
tarafından
Benim adımda ayşe ")
(3,270 puan) tarafından
Inşallah:)
(992 puan) tarafından
Hadii beeeeeee hastasıyla mi evlenmisssssss vay cahit vayyyyy ben nur
(992 puan) tarafından
Bana renkli resim veren yer lazım:-D
(3,270 puan) tarafından
Özel hastaneler veriyor canım ama işte hangi alet iyi onu bilmiyorum melikgaziye gitme ordaki alet iyi değil bebek var mı tok mu belli değil bir tek onu bikiyorum erciyes kartaldaki güzel

Sen ne zaman geliyorsun ayarlayalımda buluşalım:)
tarafından
Demet e gel işte onun makine son  model "D hahahah
(992 puan) tarafından
Çarşamba düşünüyorum canım benim  yarın kızın dış iside çıktı burda halledeyimde geleyim.. demetin muayene kaç :-D
(3,270 puan) tarafından
Boşa çık buluşalım :)
(992 puan) tarafından
Birlikte demete gidelim mi 3umuz demet şok iptal sjjshs
(3,270 puan) tarafından
Ahaha yok kız buluşmak için:D
(992 puan) tarafından
Ben ankaradan geliyorum anamlar orda giz )
(3,270 puan) tarafından
Biliyorum canim burda boşa çıkarsan görüşürüz istemezsen anlayışla karşılarım:)
tarafından
Arkadaşlar topladım seni dövmeye geldik ")) hahahaha  :)
(992 puan) tarafından
Aşk olsun tbaioide görüşcez:**
tarafından
Nur eğer ipek sarayın oraya medical place gidersen gökhan açmaz var orada yeni gelmiş ona git akrabam olur kendisi baba tarafından ")
(992 puan) tarafından
Aaa bende mustafayı övdüler doğum yaptı arkadaşın kardeşi muayebeside ucuz bayağı o hastanenin polislere
tarafından
Onu tanımıyorum da canım gökhan babam in amcasının torunu önceden doğum hastasiyle fakültede ortak çalışıyordu özel muayenehane açtı diye duydum şimdi medical place a geçmiş iyi doktordur tavsiye ederim eşim erkek diye gitmemi istememişti bide doğum hastanesinde olunca bende çok ısrar etmemiştim
(992 puan) tarafından
Dur kuzum söylediğin iyi oldu hemde doçent ay keşke doğum ücreti uygun olsada anamın yanında doğursam yoksa ankarada
tarafından
Bir konuşusun canım doğum ücretini dışarıdan geldim tavsiye üzerine başka yerede gitmek istemiyorum der indirim yatırırsın ") benim kuzenimin eşinde de aşırı kilo ve hormonel bozukluk vardı önce allahin sonra gökhan la karısının tedavisi sayesine kadın çocuk sahibi oldu karısıda dahiliye uzmanı ama hangi hastanede hoc bilmiyorum adını da  unuttum "D
(992 puan) tarafından
Yaaa ama çok iyi yaaa maaşallah ben gidersem ona gideyim ama aletleri nasıl bakayım:-D
(992 puan) tarafından
Aslınd aheste kaldım 31 belki kabul etmez
tarafından
Kabul eder bence eğer riskli bir gebeliğin yoksa benim ablamda son dk ankaradan gelip özel de doğurdu o da tekden e gitmişti özeller aliyo risk olmadığı sürece
(992 puan) tarafından
Evet canım riskim yok çok sağol bi geleyim en son daha geçen hafta gittim bu 2. haftam  ay sonuna ancak giderim oda zaten 1 kez olur sonra martta dönüş yaocam
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,319 göst.
21 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Aslı❤️ (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 129 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
24 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu