Gecen post yazmistim fare zehriyle ilgili.. altina yorum yapmistim ama linclemekten gormeye firsatiniz olmamis burdan aciklayim size birde.. arkadaslar tamam haklisiniz ama o an ne yasadigimi naptigimi noldugunu nerden biliyorsunuzda bukadar onyargi yaptiniz.. ustelik panik biriyim birde hamileyim bu hafta dogumum var tek basima neler yasadim..bn oraya yazarak kaybediyorsam sizde lincleyerek zamani yok ediyordunuz..bna bilincli tecrubeli insan lazimdi o an acil bisey olsa bn napicagimi bilememki o an panikledim zaten ne yazdigimida bilmiyorum.. bi yandan haklisiniz postu duzgun yazamadim telastan..ama hic bi annede oturup bebeginin olmesini beklemez..yol uzun ve araba yok bulana kadar size srmak istedim.. bilincli bi cevap gelirde bisey olursa ilk mudahalede kurtabileyim diye..sukur gerek klmadi zatn acile hmn goturduk oncesi uyuduydu cocuk cnku cok hirpalandi aglamktsn zaten uyandrdim hemn ambulanstada baya bi kustu sarsintidan hastaydida zaten.. cogunuz kusturma demissiniz ama tam tersiymis bilginiz olsun..ysnlis bilgi vermeyin ilerde baskalarinada lazim olur bole seyler ..dr lar kustuysa cok iyi dedi ustune mideside yikandi kan tshlilide temiz cikti sukurler olsunki hic biseyi cikmadi gayett iyi.. bi gecede hastahanede kaldik tedbir amacli..internetim olmadigi icinde giremedim cocukla ilgileniyirdum ustelik bazilariniz yazmadim diye sitem etmis ee yazdmda noldu yine linclediniz vakit kaybi diye zatn goturecektim bekleyene kadar bilgi almak istedm. Bu arada bnmde bi ara fare skntm vardi eve ama coktan bitti sukur kaynanamin garajindaydi is yeri disarda eve yakin o da almis oraya koymus gelmesin diye cocukta orda oynarken bulmus allaha sukur hmn gordum mudahale ettim..yani yalan soyledigim bisey yok hm niye bole biseye gerek duyayimki.bazilari insnmamis cnku. her neyseki olacak olmus artik.. yinedee saolu telasiniz dudundugunuz merakiniz icinn kizim gsyet iyi allah kimsrnin basina vermsin ozellikle cocuklarimiza...