0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Kızlar benn hep namazımı düzenli kilardim şükür.ama sonra biseyler oldu birakiverdim ki bu baya bir süre 1.5 yıl diyeyim size.hep kılmak istedim içimden gelsede sanki beni tutan şeyler vardı vs vs.bugun icim öyle huzur doldu ki kalktım güzelce tertemiz giyindim abdest aldım kuranimi okudum öğle ezanı bekliyorum.insallah hiç bırakmam bir daha bana dua edermisiniz.namaz kildigim zamanlar öyle huzurluydum ki.Rabbimi hep yanımda hisseder hicbisey beni yikamazdi.farketttim ki namazı bırakalı dertler üstüme gelmiş çaresiz olmusumm.bugun biliyorum bu güzelliği kalbime veren Rabbim.beni bekliyor huzuruna.sukur daim olsun insallah

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daim olur inşallah
(221 puan) tarafından
İnşallah canim
-Reklam-
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Bende düzenli kilar hic birakmam inşaAllah derdim dogum yaptim ara ra kilar oldjm bana da dua et bunu yapmamiyim kendime cok kiziyorum ben böyle degildim çünkü. 

Daim olsun insaAllah ölene kadar kardeş
(221 puan) tarafından
Seni anlıyorum canim insan hem kendine kızıyor hem kalkıp o abdesti alamıyor işte.insallah bugün benim kalbime gelen hzuur senin kalbinede dolsun.tesekkur ederim canim
(1,058 puan) tarafından
Aminnn Canm amin elimiz boş gitmeyelim halimiz nice olur Allah'ım kabul etsin
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Daim olur inşaAllah.  Şeytan insanı sürekli ibadetten uzaklaştırmak için namazı nefsimize ağır gösteriyor halbuki en huzurlu yer secde.. 
(221 puan) tarafından
Allah razı olsun canım.aynen öyle gerçekten.ama işte insanı nasıl tutuyor nasıl engel oluyor bazen akıl sır ermiyor
0 oy
(12,562 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah canım 
(221 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Bende başlayali 14 gün oldu ama dün hasta oldum üzüldüm inşallah geri bırakmam bırakmamak için hasta olduğum bu 1 haftalık sürede sürekli dini kitap okucam ki aklimda hep dinle ilgili bisi olsun namazı özliyim Rabbim sanada ömur boyu hep kilmayı nasip etsin
(221 puan) tarafından
Amin inşallah canım hepimize
0 oy
(865 puan) tarafından
Insan kendi başına cok güçsüz kalıyor. Ama bi namaz kılan biri olsa etrafında sana namz kıldın diye soracak biri yada namaz kıldığını gördüğünde senin de kılacağın biri olsa o zmaan daha kolay oluyor .o yüzden sohbet videoları izle kendini boş bırakma boş bırakınca şeytan meşgul ediyor .insaallah daim olur .seni cennete götürür insaallah
(221 puan) tarafından
İnşallah canim fikirlerin için teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Rabbim daim etsin canım bol bol sohbet dinle namazla ilgili ki nefsine yenik düşme tekrar 
(221 puan) tarafından
İnşallah canim benim düşmek istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 294 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sinirlibayan (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 399 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 214 göst.
+3 oy